După demisia preşedintelui Kulcsár Sándor, FC Bihor este condus de săptămâna trecută, ca interimar, de organizatorul de jocuri Cristian Pirtea, deoarece Consiliul Local Oradea şi Consiliul Judeţean Bihor n-au putut numi un înlocuitor, din motive... fotbalistico-medicale.

Persoana care urma să-l înlocuiască pe Kulcsár, George Tătar, consilier al primarului Florin Birta, secretar TNL Bihor, fost junior FC Bihor şi membru în AGA clubului, este în concediu medical după ce şi-a rupt piciorul tocmai la o partidă de fotbal.

Deşi a participat în cârje la şedinţa în care Pirtea a fost delegat să reprezinte clubul în perioada de transferuri, Tătar nu a putut fi numit preşedinte.

Pe de o parte fiindcă, după ce şi-a anunţat şi el demisia din AGA, vicepreşedintele CJ Călin Gal nu a mai participat la şedinţe, aşa că decizia ar fi trebuit luată cu votul reprezentantului CL, directorul economic al Primăriei, Eduard Florea, şi cu votul lui Tătar însuşi, care s-ar fi pus în conflict de interese.

Pe de altă parte fiindcă, spre deosebire de Gal, care doar a ameninţat că demisionează, dar n-a făcut-o, deşi are copilul transferat la club, Florea chiar şi-a scris demisia de la începutul anului, numai că i-a fost respinsă de primarul Birta până îi găseşte un înlocuitor.

Cu un membru "faultat", unul absent şi altul demisionar, AGA clubului este în imposibilitatea să ia decizii...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!