Fotbaliştii de la FC Bihor au disputat miercuri seară, la Stadionul Municipal "Iuliu Bodola", cel de-al doilea joc amical de la schimbarea numelui.

Elevii antrenorului Florin Fărcaş au primit de data aceasta replica echipei Aurul Brad, o altă formaţie de ligă a III-a, dar care anul trecut a evoluat în Seria a 7-a.

"Roş-albaştrii" au reuşit un joc bun şi s-au impus clar, cu scorul de 4-0, după ce la pauză aveau deja 3-0.

Antrenorul Florin Fărcaş a utilizat nu mai puţin de 30 de jucători, trimiţând în teren trei echipe diferite, a câte 30 de minute.

Scorul l-a deschis Constantin Roşu, în minutul 14, după care în minutul 19, Andrei Gheorghiţă a urcat scorul la 2-0. Revenit la FC Bihor în această vară, Ionuţ Ban a înscris chiar înainte de pauză, în minutul 45, cu un şut bun, din afara careului.

În partea a doua s-a înscris un singur gol, tot în poarta oaspeţilor. Marius Hosu a închis tabela, la 4-0, în minutul 60.

De la începutul jocului, antrenorul Florin Fărcaş a trimis în teren echipa: Nergheş - Gunie, D. Stan, Lupşe, Ioviţă, M. Balint, G. Cherman, Roşca, A. Gheorghiţă, C. Roşu şi Sg. Jurj. Din minutul 30 au evoluat apoi pentru FC Bihor: R. Bob - Fl. Drăgan, D. Petruş, Al. Popa, Andraş, I. Ban, R. Ardelean, Săutiuţ, Chindlea, Al. Roşca (min. 45 A. Hosu) şi M. Hosu.

În fine, în ultimele 30 de minute de joc a fost utilizată formula: K. Fila - Fl. Drăgan (min. 75 P. Andraş), S. Oşvat, Al. Popa (min. 75 D. Lupşe), R. Clemeniuc, C. Bozsik, I. Pop, A. Hosu, A. Moga, A. Cherman şi D. Şandro.

Reamintim că în prima partidă amicală, FC Bihor a învins tot pe teren propriu echipa CSM Satu Mare, cu scorul de 3-2.

Şi următorul joc de verificare va avea loc tot la Stadionul Municipal "Iuliu Bodola", sâmbătă, 30 iulie, de la ora 11, cu Şoimii Lipova.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!