Fotbaliştii de la FC Bihor au încheiat anul 2022 cu o înfrângere pe care au suferit-o vineri la Bistriţa, în derby-ul etapei a 15-a. Trupa orădeană a fost învinsă de echipa gazdă Gloria, cu scorul de 1-0, printr-un gol marcat în prima repriză şi, astfel, a fost detronată din poziţia de lider.

Unicul gol al partidei, care s-a disputat pe Stadionul "Jean Pădureanu", l-a marcat Carl Davordzie, cel care a punctat în minutul 22.

"Am pierdut un joc de la care, cred eu, că puteam obţine mult mai mult. Am întâlnit un adversar tehnic şi calitativ. Am început jocul destul de bine, ţinând liniile foarte sus şi creând o presiune pe jocul adversarului, care a încercat să construiască de jos. După cum am spus înainte de joc, dacă nu vom face greşeli, vom obţine un rezultat bun. Din păcate, s-a întâmplat, am făcut o greşeală mare în prima repriză şi ne-a costat. Deşi, apoi, noi am controlat jocul în proporţie de 70%, nu am a reuşit să revenim", a declarat, după partidă, antrenorul echipei FC Bihor, Florin Farcaş.

În urma acestei înfrângeri, FC Bihor a căzut de pe poziţia a II-a, dar dacă în jocul de sâmbătă CSM Satu Mare se va impune în faţa celor de la CSM Sighetu Marmaţiei, atunci orădenii vor ierna pe locul al III-lea al clasamentului.

În partida de la Bistriţa, antrenorul Florin Farcaş a trimis în teren echipa: R. Bob – R. Gunie, Cl. Petruş, D. Lupşe, L. Ioviţă (min. 72 A. Chindlea) – G. Cherman – Sg. Jurj (min. 87 D. Şandro), Fl. Drăgan, Ad. Popa (min. 63 A. Gheorghiţă), I. Ban – M. Hosu.

În minutul 79, Ionuţ Ban a fost eliminat, după o altercaţie pe care a avut-o cu Adam Abdoul. De altfel, şi jucătorul gazdelor a văzut cartonaşul roşu.

Fotbaliştii de la FC Bihor nu au intrat încă în vacanţă, vor mai participa la antrenamente încă o săptămână, după care se vor putea bucura de vacanţă, până pe 9 ianuarie, când este programată reunirea lotului pentru anul viitor. Campionatul Ligii a III-a se va relua pe data de 11 martie.

Bilanţul echipei orădene în cele 15 partide disputate până acum în actuala ediţie de campionat numără 10 victorii, un rezultat de egalitate şi 4 înfrângeri. Fotbaliştii orădeni au marcat 32 de goluri şi au primit 23, totalizând 31 de puncte.

La media de vârstă scăzută a lotului de jucători şi la bugetul mai mic decât al altor echipe care luptă pentru promovare, este un bilanţ bun, la care nu mulţi sperau la începutul sezonului.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!