După victorii pe linie în acest început de sezon competiţional, jucătorii de la FC Bihor se concentrează asupra jocului de sâmbătă, de la ora 17, la Timişoara,  în cadrul etapei a 4-a a campionatului Ligii a III-a, Seria a 8-a.

Orădenii se vor duela cu echipa locală SSU Politehnica, formaţie venită în această vară din Liga a II-a.

Jocul va avea loc pe Stadionul Electrica.

„Este un joc destul de important pentru noi, pentru că venim după o serie de victorii şi ne dorim să avem acelaşi parcurs şi aceeaşi linie pe care am avut-o până acum. Dar trebuie ţinut cont că totuşi întâlnim Poli Timişoara, echipă cu renume în fotbalul românesc, care anul trecut a evoluat în Liga a II-a şi sigur anul acesta îşi dorește și ea promovarea în liga I, unde îi este locul. Va fi un meci destul de greu, pentru că Timişoara are o echipă bună, am întâlnit-o într-un joc amical. Este o echipă cu un antrenor foarte bun, care aşază foarte bine echipa în teren, o echipă cu jucători tineri, calitativă”, a declarat antrenorul principal al FC Bihor, Florin Farcaş.

Tehnicianul se confruntă cu două probleme de efectiv înaintea acestei dispute, Andrei Gal şi George Cherman fiind în continuare indisponibili, din cauza problemelor medicale.

Plecarea echipei orădene spre Timişoara se va face în cursul zilei de vineri, după antrenamentul programat dimineaţă la Stadionul „Iuliu Bodola”.

Dacă FC Bihor a câştigat in-extremis meciul din runda anterioară, 1-0 cu Şoimii Lipova, în schimb bănăţenii de la Poli s-au impus clar cu 3-0 în jocul de pe teren propriu cu CS Socodor.

După trei etape disputate, FC Bihor este liderul seriei, cu 9 puncte, maximum posibile, în timp ce SSU Politehnica Timişoara ocupă locul 4 cu 4 puncte.

În celelalte partide ale etapei, vineri de la ora 17, CSC Peciu Nou primeşte replica echipei Gloria Lunca – Teuz Cermei, iar Phoenix Buziaş se duelează cu ACB Ineu, pentru ca sâmbătă, de la aceeaşi oră, 17, să mai aibă loc partidele CS Socodor – Progresul Pecica şi Şoimii Lipova – Avântul Periam.

În Seria a 10-a, Lotus Băie Felix joacă vineri de la ora 17, în deplasare, la Baia Mare, cu Minaur, iar Crişul Sântandrei va încerca să obţină primele puncte din Liga a III-a, sâmbătă de la ora 17, în meciul cu Minerul Ocna Dej.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!