Antenorul FC Bihor, Gheorghe Ghiţ, s-a declarat joi, în ajunul deplasării la Turda, unde va debuta la timona orădenilor în prima etapă a campionatului, încrezător cu privire la evoluţia echipei în viitorul sezon.

„Ne dorim să facem un joc bun şi să câştigăm. Vreau ca această echipă tânără să crească de la meci la meci, să-şi arate valoarea. Turda are o echipă cu experienţă, dar sper că vom fi deştepţi şi vom profita de toate carenţele lor", a spus Ghiţ, precizând că pentru meciul de sâmbătă singurii indisponibili sunt Coroian şi Botond.

„Atuurile unei echipe tinere, cum e a noastră, sunt entuziasmul, dorinţa de a câştiga, şi pregătirea tehnico-tactică bună", a mai spus antrenorul FC Bihor. Ghiţ a apreciat seria în care joacă orădenii ca fiind una echilibrată, dar şi puternic afectată de situaţia economico-financiară a multor cluburi. „Nu putem prevedea care sunt favoriţii. Meci de meci ne vom da seama de valoarea echipelor", a opinat Ghiţ.

Întrebat în legătură cu obiectivul stabilit pentru noul sezon, tehnicianul a spus că „ne propunem să creăm o echipă competitivă, iar apoi, dacă jocul ne merge, ne putem propune şi obiective mai îndrăzneţe". Ghiţ a spus că mentalitatea pe care o inoculează elevilor săi e aceea că „fiecare meci trebuie câştigat", iar când i s-a atras atenţia că, dacă strânge doar victorii, promovează din primul an, a concluzionat: „Dacă vom promova, ar fi excelent!".

Prezent la conferinţa de presă, căpitanul Cătălin Chiş a descris atmosfera din lot ca fiind bună. „Vestiarul e foarte unit, nu sunt probleme. O victorie sâmbătă ne-ar ridica moralul. Pentru mine, e o onoare să fiu căpitan al FC Bihor", a spus jucătorul. Gheorghe Ghiţ a precizat că cei doi căpitani ai echipei, Chiş şi Danci, au fost nominalizaţi de el, motivele fiind acelea că „sunt doi jucători cu personalitate, cu caracter frumos, care se impun".