Ambele echipe bihorene de fotbal din Liga a III-a vor juca în etapa din acest weekend în deplasare. FC Bihor se va afla la Şimleu Silvaniei, unde se va întrece cu echipa Sportul, în timp ce Lotus Băile Felix are programat meci la Carei.

Echipele bihorene vor juca în această rundă pe terenul ultimelor două clasate, Sportul Şimleu fiind în prezent pe locul 9, iar cei de la Carei pe poziţia a 10-a, ambele cu câte 7 puncte.

Aflați pe primul loc după 12 etape şi având la activ cinci victorii consecutive, jucătorii de la FC Bihor vor încerca să obţină un nou succes şi sâmbătă, în disputa programată de la ora 14, pe stadionul Măgura din Şimleu. De altfel, dacă vor să rămână în fruntea ierarhiei Seriei a 10-a şi după etapa a 13-a, "roş-albaştrii" sunt obligaţi să se impună în această dispută, întrucât Gloria Bistriţa, de pe locul 2, a câştigat vineri jocul de pe teren propriu cu CSM Sighet şi a totalizat acum 29 de puncte, cu unul mai mult decât elevii antrenorului Florin Farcaş.

Tehnicianul echipei orădene se va putea baza la acest meci şi pe fundaşul Daniel Stan şi mijlocaşul Răzvan Gunie, care au fost suspendaţi etapa trecută.

Meciul de la Șimleu Silvaniei va fi arbitrat de o brigadă clujeană, cu Marius Chioran la centru.

Pe de altă parte, Lotus Băile Felix se prezintă la etapa din acest weekend după şapte etape în care nu a mai reuşit să câştige. Vor juca de această dată la Carei, cu echipa locală Victoria (clasată pe locul 10), într-un meci programat pe stadionul local tot sâmbătă de la ora 14.

Jocul de pe Stadionul Victoria din Carei va fi arbitrat la centru de Andrei Lucian Ţiţii din judeţul Sibiu.


Etapa a 13-a a Seriei a 10-a a Ligii a III-a la fotbal:

Vineri

Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud - CSM Sighetu Marmaţiei 3-2

Sâmbătă, ora 14

CFR 1907 Cluj II - CSM Satu Mare

Sportul 2007 Şimleu Silvaniei - FC Bihor Oradea

Minerul 1947 Ocna Dej - SCM Zalău

CSM Victoria Carei - Lotus Băile Felix

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!