Deşi nu a reuşit să se impună în meciul de duminică, cu CS Diosig, scor 0-0, formaţia FC Hidişelul de Sus a câştigat ediţia 2015-2016 a Campionatului Ligii a IV-a, Bihor, la fotbal, devenind astfel campioana judeţului Bihor şi obţinând dreptul de a participa la barajul de promovare în liga a treia.

Duminică, în ultima etapă a campionatului, echipa din Hidişel a disputat meciul decisiv al ediţiei, pe teren propriu, în compania formaţiei de pe locul II, CS Diosig. Meciul, care s-a desfăşurat pe o ploaie densă, care însă nu i-a împiedicat pe suporteri să se alinieze în jurul terenului, s-a ridicat la nivelul finalei campionatului ligii a IV-a, cu diferite ocazii la ambele porţi, însă niciuna dintre cele două combatante, nu a reuşit să înscrie.

Partida a fost echilibrată, cu faze de ambele părţi, însă nicio echipă nu s-a detaşat, rezultatul final, 0-0, reflectând realitatea din teren. De menţionat faptul că echipa gazdă a evoluat din repriza a doua în inferoritate numerică, jucătorul Zadori fiind eliminat pentru cumul de cartonaşe.

Totuşi, scorul de 0-0 a avantajat echipa din Hidişel, antrenată de Lucian Stance. Deşi se află la egalitate de puncte cu echipa din Diosig, FC Hidişelul de Sus şi-a adjudecat prima poziţie a clasamentului pentru că are avantajul rezultatelor directe şi pentru că în meciul tur de la Diosig s-a impus cu scorul de 1-0.

Astfel, pe lângă faptul că a devenit campioana judeţului Bihor, FC Hidişelul de Sus a obţinut şi dreptul de a participa la barajul de promovare în liga a treia.

Barajul va fi disputat în partea a doua a acestei luni, pe 18, respectiv 25 iunie, în compania echipei Recolta Dorolţ, formaţie care a câştigat campionatul în Liga a IV-a Satu Mare.

Prima confruntare din baraj este programată la Hidişel sâmbătă, 18 iunie, cu începere de la ora 18.