După ce a anunţat că nu se va prezenta la meciurile de baraj pentru promovarea în Liga a III-a de fotbal, echipa FC Hidişelul de Sus a fost exclusă din campionatul Ligii a IV-a Bihor şi penalizată cu suma de 2.000 de lei, de către Asociaţia Judeţeană de Fotbal Bihor.

"CSC FC Hidişel se sancţionează cu excluderea din campionatul Ligii a 4-a şi o penalitate sportivă de 2000 lei, conf. T II S IV art. 79/4 din Regulamentul Disciplinar", se arată într-un comunicat remis de AJF Bihor.

Decizia nu o afectează însă prea mult pe echipa bihoreană, care tocmai a anunţat că nu se va mai înscrie în nicio competiţie, din cauza problemelor financiare. "Primăria şi Consiliul Local nu mai pot susţine echipa, iar eu mă retrag şi mă voi axa mai mult pe minifotbal", a declarat Spiridon Baltsavias, managerul echipei.

FC Hidişel, echipă la care au evoluat în ultimul sezon jucători cu experienţă, piese de bază cândva la FC Bihor, gen Fl. Lazăr, Bundea sau Sfârlea, a reuşit în acest an eventul (foto), câştigarea atât a Cupei României, faza judeţeană Bihor, cât şi a campionatului Ligii a IV-a, în faţa celor de la Diosig.

Cei de la Hidişel şi-au câştigat astfel şansa de a participa la barajul de promovare în Liga a III-a, unde aveau mari şanse de a se impune, dar problemele financiare au făcut ca activitatea echipei să fie întreruptă în această vară.

Pentru a completa locul vacant în Liga a IV-a, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Bihor a hotărât să organizeze un meci de baraj între ocupantele locurilor 2 din cele două serii ale Ligii a V-a. Astfel, sâmbătă, 25 iunie, de la ora 17, CS Oşorhei II şi Unirea Livada se vor confrunta pentru promovarea în eşalonul superior. Meciul va avea loc la Sîntandrei.