După o perioadă de 9 luni în care a condus Serviciul Teritorial al DNA Oradea cu delegație, procuroarea Felicia Popovici a preluat oficial funcția, pentru o perioadă de 3 ani. Numirea a fost făcută, luni, printr-o hotărâre adoptată în unanimitate de Secția de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii. 

În vârstă de 36 ani, Felicia Popovici lucrează la DNA din 2015, fiind delegată la conducerea structurii din Oradea în luna martie a.c., după ce conducerea centrală a luat decizia de a nu mai prelungi delegarea procurorului Adrian Muntean, cel care luase locul, în urmă cu un an, procurorului Ciprian Man, transferat o vreme la Bucureşti.

Absolventă a Facultăţii de Drept din Oradea, a Institutului Naţional al Magistraturii, şi procuror din anul 2009, noua şefă a DNA Oradea este cea care a obţinut arestarea lui Iuliu Kiss, alias Paprika, în 2012, pe vremea când era procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor. După cum se ştie, interlopul a provocat un accident rutier care a dus la moartea tinerei Adriana Jurcan şi rănirea gravă a altor două fete, sora geamănă a Adrianei şi verişoara lor, fiind condamnat la 5 ani de închisoare.

La DNA Oradea, Felicia Popovici a instrumentat dosarele medicilor de la Serviciul de Expertiză Medicală din Casa Judeţeană de Pensii, preluate de la Parchetul Bihor, trimiţându-i în judecată pentru luare de mită în formă continuată. Până acum, medicul Ovidiu Pleşa a fost condamnat, definitiv, la 3 ani de închisoare cu executare, iar doctoriţa Anca Grigorescu 2 ani de închisore cu executare.

Alte dosare instrumentate de către Popovici sunt cel al lui Leontin Ţârle, fostul director al Casei de Pensii, acuzat de corupţie, într-un dosar derivat din cel al subordonaţilor săi, şi cel al lui Ovidiu Dăescu, fostul director al Agenţiei pentru Protecţia Mediului, pus sub învinuire pentru fraudarea unor fonduri europene.