O femeie în vârstă de 56 de ani din Vadu Crișului este internată în stare foarte gravă la Spitalul Județean din Oradea, după ce a fost lovită de tren.

Conform agentului șef Alin Laza, de la Biroul de Presă al Poliției Bihor, accidentul s-a produs duminică dimineață în jurul orei 6.50, polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Bihor fiind anunțați că o persoană a fost accidentată de un tren în proximitatea unei treceri la nivel cu calea ferată din localitatea bihoreană Vadu Crișului. 

„Polițiștii de la transporturi s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au identificat persoana ca fiind o femeie de 56 din localitatea bihoreană Vadu Crișului. Din investigațiile efectuate, au constatat că femeia ar fi fost accidentată de trenul care circula pe relația București - Satu Mare, în timp ce s-ar fi aflat în zona de siguranță a căii ferate”, arată informarea.

Femeia a fost rănită foarte grav, asfel că a fost transportată la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Județean Clinic de Urgență.

„Pacienta este în stare foarte gravă, internată la Terapie Intensivă în comă profundă, cu traumatisme multiple. Este instabilă, cu risc vital”, a declarat BIHOREANULUI dr. Natalia Hrihorișan, de la UPU-SMURD.

Polițiștii spun că în prezent nu există suspiciunea ca femeia să fi fost victima vreunei infracțiuni.

Ancheta este continuată de Serviciul Județean de Poliție Transporturi Bihor, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!