O femeie în vârstă de 40 ani a fost găsită moartă pe Calea Borşului din Oradea.

Potrivit surselor BIHOREANULUI, bărbatul ar fi acostat-o pe victima sa pe Calea Borşului. Deocamdată nu se cunosc exact împrejurările, însă, din câte se pare individul a scos un cuţit pe care-l purta la brâu şi a înjunghiat-o de mai multe ori în zona toracelui, respectiv a capului, abandonându-i cadavrul în zona Faist Mekatronic, unde a fost găsit, marţi, de poliţişti.

Inițial, sursele ziarului au declarat că femeia ar fi fost prostituată și că ar fi fost omorâtă pentru că l-ar fi refuzat pe criminal, însă această variantă a fost dezmințită ulterior de anchetatori.

Cert este că autorul a fost prins, în noaptea de miercuri spre joi, în judeţul Arad, de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Bihor, coordonaţi de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor.

El se numeşte Szabo Aurel şi este recidivist, având de-a lungul anilor mai multe condamnări pentru furturi, dar şi două noi procese pe rol, la Judecătoria Oradea, pentru furt, respectiv conducerea unui vehicul fără permis. 

Szabo a fost reţinut, în aceeași noapte, şi a fost arestat preventiv, joi seara, pentru 30 de zile, de un judecător de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bihor, măsură pe care o mai poate contesta la Curtea de Apel Oradea.