Jucătoarele echipei de polo feminin U19 de la CS Crişul Oradea au obţinut un egal şi au suferit o înfrângere la ultimul turneu al Campionatului Naţional, care a avut loc în perioada 16-18 martie la bazinul Rapid București.

Orădencele, pregătite de antrenorul Dorin Sava au cedat mai întâi duelul cu CSS 1 București, iar apoi, în cel de-al doilea joc susţinut au terminat la egalitate cu Dinamo. Astfel, la finalul competiţiei s-au situat pe locul III şi au cucerit medaliile de bronz.

De remarcat că această competiție a fost destul de echilibrată, diferența de nivel între echipe fiind una mică, dar experiența și-a spus cuvântul de fiecare dată, în jocurile disputate.

„Deși competiția a fost una restrânsă ca număr de participanți, am propus înscrierea echipei în campionat deoarece este important ca poloul feminin să fie susținut în vederea dezvoltării pentru viitor, C.S. Crișul fiind, alături de Dinamo București, clubul care are înscrise echipe la toate categoriile de juniori. Sperăm ca în acest an să obținem medalii cu toate cele trei categorii de junioare”, a declarat expertul sportiv Cosmin Goina, coordonatorul secției de polo de la Crișul Oradea.

Lotul echipei orădene la acest turneu le-a cuprins pe: Csáki Olivia, Gordan Lorena, Tuleu Giulia, Lőrincz Jázmin, Silaghi Sara, Gordan Bianca, Alföldy Boglárka, Bíró Dorottya, Sava Vanessa, Ridzyk Vivien, Dumitru Sara şi Mornar-Vincze Lilith. Antrenor: Dorin Sava.

„Munca continuă depusă în ultimii trei ani cu rezultate foarte bune ne demonstrează că deciziile luate au fost cele corecte. Dacă la preluarea conducerii clubului Crișul aveam în secție la juniori doar o echipă de fete și două de băieți, în primul an am înscris în campionat cinci echipe (una de fete și patru de băieți), în anul următor şase echipe (patru de băieți și două de fete), iar anul acesta avem şapte echipe (patru de băieți și trei de fete)”, a transmis, într-un comunicat, Pető Dalma Csilla, directoarea C.S. Crișul Oradea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!