Echipa orădeană de polo pe apă feminin CS Crişul se află pe locul al II-lea în Campionatul Naţional de senioare şi după cel de-al doilea turneu al competiţiei, care s-a desfăşurat la Bazinul Acoperit Crişul, în perioada 25-27 martie.

Echipa Crişul Oradea, pregătită de antrenorii Liviu Garofeanu şi Dorin Sava, a înregistrat trei victorii la turneul pe care l-a găzduit, 15-9 cu Rapid, 9-7 cu Dinamo Bucureşti şi 17-5 cu Torpi Târgu Mureş, dar şi o înfrângere, 5-15 cu Steaua Bucureşti, campioana naţională en titre.

De notat totuşi că formaţia orădeană nu a putut conta la acest turneu pe serviciile a două jucătoare de bază - Brigita Sucigan (bolnavă de varicelă) şi Fatima Chirilă (suferindă de pneumonie), iar Nikolet Laboncz este incomplet refăcută fizic.

"Eu le felicit pe fete pentru mobilizarea de care au dat dovadă. Noi avem un lot foarte tânăr, cu multe jucătoare neexperimentate. Avem nevoie de multe antrenamente pentru a creşte în valoare", a declarat, după turneu, antrenorul echipei Crişul, Liviu Garofeanu.

Clasamentul CN de polo feminin după primele două turnee (disputate la Bucureşti şi Oradea):

1. Steaua Bucureşti      24 puncte

2. Crişul Oradea           15 puncte

3. Rapid Bucureşti       10 puncte

4. Dinamo Bucureşti      7 puncte

5. Torpi Târgu Mureş     3 puncte

Cel de-al treilea turneu al campionatului se va desfăşura la Târgu Mureş, în perioada 7-9 aprilie.