O fetiţă în vârstă de 9 ani a fost jefuită miercuri, în plină zi, în Oradea. Tâlharul, un tânăr de 21 ani, a atacat-o în cartierul Nufărul şi i-a smuls plasa din mână. 

Potrivit surselor BIHOREANULUI, fetiţa a fost atacată în jurul orei 15, pe strada Constantin Noica din cartierul Nufărul. Tâlharul a bruscat-o şi i-a smuls din mână o plasă în care copila avea cărţi de şcoală şi cheile de acasă, iar apoi bărbatul a fugit.

Fetiţa şi-a alertat părinţii care au sunat la 112, iar în scurt timp agresorul a şi fost prins. Acesta nu mai avea, însă, "prada", de care se debarasase, probabil, fiindcă pentru el cărţile nu aveau valoare.

Cert este că agresorul, care se numeşte Samuel-Christopher Mihăilă şi are 21 ani, a fost reţinut, iar în aceeaşi zi a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar apoi şi în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi, cu propunere de arestare preventivă. 

Solicitarea procurorilor a fost admisă.

Judecătoria Oradea a dispus ca Mihăilă să fie trimis după gratii pentru 30 zile, măsură pe care acesta o mai poate contesta la Tribunalul Bihor. 

Cercetările în caz sunt continuate de poliţiştii orădeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!