Cercetările în cazul accidentului de duminică de pe DN 19 E, soldat cu moartea Mariei Sabău, soţia şefului Poliţiei Rutiere Sălaj sunt în plină desfăşurare însă fiul poliţistului, care s-a aflat la volanul maşinii, nu a putut fi audiat deoarece se află în stare de şoc, a declarat, luni, pentru BIHOREANUL, comisarul Silviu Popa, adjunctul şefului Poliţiei Rutiere Bihor, cel care coordonează ancheta.

"Tânărul este în stare de şoc şi deocamdată nu poate fi audiat. E de înţeles. Deocamdată i s-au prelevat probe biologice pentru a i se stabili alcoolemia iar rezultatul a ieşit negativ. Totodată au fost audiaţi martori. Aşteptăm şi alte persoane care au văzut ce s-a întâmplat, să vină să ne ajute cu informaţii, pentru a putea finaliza cercetările", a spus Popa.

Tânărul de 19 ani este cercetat pentru ucidere din culpă după ce maşina pe care o conducea a derapat din cauza vitezei prea mari lângă Sălard şi s-a lovit de un alt autoturism care venea din sens opus. În urma impactului, mama băiatului, Maria Sabău, care se afla în autoturism, a fost grav rănită şi a murit în drum spre spital.