Trei persoane au fost arestate preventiv pentru câte 30 zile şi sunt anchetate de procurorii DIICOT Oradea pentru trafic de droguri de mare risc, după ce au fost prinse în flagrant de poliţiştii Antidrog din Oradea, în timp ce încercau să vândă 160 grame de stupefiante 4-CMC, cunoscute sub denumirea de "cristale".

Potrivit unor comunicate transmise de DIICOT şi Poliţia Bihor, acţiunea poliţiştilor s-a desfăşurat vinerea trecută, în municipiul Alba Iulia, cu sprijinul de specialitate al Brigăzii Operaţiuni Speciale Oradea.

"Aceștia au fost prinși în flagrant în municipiul Alba Iulia, în timp ce comercializau cantitatea de 160 grame cristal (4-CMC, drog de mare risc), pentru suma de 12.000 lei", se arată în comunicatul DIICOT, precizându-se că, imediat după flagrant, cei trei au fost reţinuţi pentru 24 ore şi, în aceeaşi zi, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bihor a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru o perioadă de 30 de zile.

Este vorba despre Kovacs Geza, din Satu Mare, Gabor Anton, un bărbat din Alba, şi Todor Andras, din judeţul Mureş. După cum spun surse din anchetă, Todor Andras este un interlop apropiat al clanului "Neguș".

Încheierea de arestare a Tribunalului Bihor nu este definitivă. Ea a fost contestată, deja, luni, de sătmărean, iar verdictul final îl va pronunţa Curtea de Apel Oradea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!