În primele zile ale acestei luni s-a desfăşurat la Alba Iulia pregătirea centralizată a echipei naţionale de powerlifting în vederea participării la Campionatul European din acest an. Din lotul naţional face parte şi Florin Ionuţ Lupaş, instructorul clubului Crişul Oradea. 

Antrenamentele de pregătire au fost conduse de preşedintele federaţiei de specialitate Ovidiu Pănăzan. 

Reamintim că Lupaş a cucerit în anul 2021 două medalii de bronz la Campionatul European. 

"Suntem foarte încrezători în capacităţile lui de a performa la Campionatul European din luna mai pentru care efectuează un plan intens de pregătire", a declarat directorul clubului Crişul Oradea, Pető Dalma Csilla.

Cu ocazia acestui stagiu, pe 3 aprilie, tot la Alba Iulia, s-a desfăşurat şi Adunarea Generală a Federaţiei Române de Powerlifting. 

Cu această ocazie a fost prezentat şi raportul de activitate al Federaţiei conduse de către preşedintele Ovidiu Pănăzan. Acesta a menţionat că "anul 2021 a fost cel mai bun an al Federaţiei Române de Powerlifting din toate punctele de vedere, fapt care plasează România în ţările de bază pentru Federaţia Internaţională de Powerlifting".

De asemenea, în cadrul Adunării Generale a fost aprobată cu unanimitate de voturi şi afilierea definitivă la federaţie a Clubului Sportiv King do-Lions Oradea, club condus de preşedintele Tulkos Rómeó.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!