Cunoscutul interpret de manele Florin Salam, în vârstă de 44 de ani, a fost ridicat de poliţişti şi dus la audieri, joi, fiind implicat într-un dosar de înşelăciune.

Potrivit site-ului Digi24.ro, un bărbat din Târgovişte a făcut plângere împotriva lui Florin Salam, după ce l-ar fi plătit iniţial cu 5.500 de euro pentru a cânta la o nuntă, în timp ce o altă tranşă de 2.000 de euro ar fi urmat să i-o ofere la eveniment, unde manelistul nu şi-a mai făcut apariţia.

Avocatul târgovişteanului susţine că între cele două părţi nu a fost întocmit niciun contract scris, însă există dovezi concrete ale înşelăciunii, fiind vorba despre conversaţii pe Whatsapp, precum şi martori prezenţi la întâlnirile dintre cei doi, titrează același site de știri. 

În acest caz, Florin Salam ar fi fost chemat la audieri de mai multe ori, dar nu s-a prezentat, aşa că poliţiştii l-au ridicat de acasă joi dimineaţa.

Cântăreţul este implicat şi într-un alt dosar, deschis de Poliţia Bucureşti pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe, după ce o tânără în vârstă de 23 de ani l-a acuzat că a lovit-o cu un telefon în cap şi în piept în prima zi a anului 2024 într-o cameră de hotel.

Ulterior, Florin Salam a susţinut că nu o cunoaşte pe femeie şi că totul ar fi o făcătură pentru a i se cere bani.   

Surse citate de site-ul ObservatorNews.ro au transmis, însă, la acea vreme, că interpretul a plătit în 1 ianuarie o cameră la un hotel din Bucureşti, unde ar fi chemat-o pe tânăra de 23 de ani, care, se pare, este escortă. El ar fi prins-o pe femeie că îi umbla în portofel, moment în care s-a năpustit asupra ei şi a lovit-o de mai multe ori cu telefonul. Victima a obţinut apoi un certificat medico-legal în urma agresiunii.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!