Dezvăluirea BIHOREANULUI de săptămâna trecută, privind acuzaţiile de plagiat care i se aduc Denisei Puşcău, solistă de muzică populară şi organizatoare de concerte la Ansamblul Crişana, i-a făcut pe mulţi angajaţi ai acestuia să chicotească.

În ciuda diferenţei de vârstă, pare-se că tânăra este o protejată a directorului Leontin Ciucur, relaţia apropiată dintre cei doi fiind notorie printre colegi, dovadă că "Deni" n-a avut nicio emoţie în faţa recentului val de disponibilizări din ansamblu.

Folcloriştii i-au povestit lui Bihorel chiar că, în urmă cu vreo doi ani, pe holurile instituţiei a fost mare agitaţie, după ce doamna Ciucur a descins acolo şi a căutat-o pe domnişoară, unii povestind chiar că a ciufulit-o bine, fiindcă destramă familii.

De altfel, înainte de Crăciunul din 2019, consoarta a distribuit pe Facebook o colindă a duetului Ciucur-Puşcău, cu mesajul ironic "Cel mai frumos colind împreună cu colega de serviciu şi iubita!".

În ciuda geloziei soţiei, cei doi folclorişti au rămas apropiaţi, dovadă fiind şi faptul că săptămâna trecută, după apariţia articolului din BIHOREANUL, Ciucur i-a luat vehement apărarea tinerei Puşcău, zicându-le colegilor că articolul este tendenţios, iar fata îşi va dovedi probitatea. Un adevărat gentleman...