Manșa a doua a Supercupei la minifotbal a atras un număr mare de spectatori în pofida vremii total neprielnice. Eforturile depuse de organizatorul Adrian Bârz au întrunit așteptările. Terenul s-a prezentat în condiții foarte bune, iar jocul a fost la parametrii maximi.

Episodul II al Supercupei Bihorului pornea de la un avantaj de patru goluri (7-3) pentru orădeni dar ”binșenii” au dat tonul printr-un gol marca Mădălin Trip, în minutul 14. Din păcate pentru gazde, a fost un simplu foc de paie pentru că au urmat trei minute cu trei goluri în contul lui AEK, Codoban cu o dublă și apoi cu o pasă decisivă pentru Letan au dus rezultatul la 1-3, în minutul 18.

Florea a reușit să puncteze pentru beiușeni, iar apoi să șuteze superb, dar în transversală, pentru ca imediat să vină și replica lui Zadori, iar la pauză scorul a fost 2-4.

La șase minute după reluare vârful împins la gazdelor, căpitanul Cristi Marcu a reaprins speranțele gazdelor dar orădenii au ripostat imediat. Combinațiile dintre Letan și finul său, Claudiu Codoban, supervizate de tehnicul Zadori au dus scorul la 3-7, identic cu cel din tur.

Finalul a aparținut gazdelor care au marcat prin Mădălin Tirp (care a driblat tot ce i-a ieșit în cale) și același Marcu, acesta din urmă reușind să înscrie dintr-un penalty obținut de tehnicul Trip. O notă aparte pentru cei doi portari, ”Odo” și Biro, care au avut prestații remarcabile!

AEK, cea mai bună echipă din Nord-Vest-ul țării și medaliata cu bronz la ultima ediție a Campionatul Național, a cucerit, astfel, pe merit Supercupa Bihorului și a încheiat triumfal cel mai bun sezon al acestei echipe.


Babeții Beiuș - AEK Oradea 5-7 (2-4)

Au marcat: Trip 14, 45, Florea 19, Marcu 31, 47p / Codoban 16, 17, 38, Letan 18, 33, 43 Zadori 23

Babeții Beiuș: Silviu Odobasian – Vlad Slaghi, Marinel Rusu, Ionel Florea, Adrian Ban, Sorin Olteanu, Mădălin Trip, Florin Fâșie, Cristi Marcu (cpt).

AEK Oradea: Biro Ferenecz – Sebi Zadori, Răzvan Fărcuța, Claudiu Codoban, Cosimn Letan (cpt), Sașa Goncearenko, Cătălin Purde.

Arbitru: Claudiu Borza