Echipa de fotbal feminin Like Bihor Oradea, formație antrenată de Papp Attila, a participat cu succes la turneul internațional desfășurat pe data de 6 iunie în Ungaria, la Morahalom.

Echipa orădeană a susținut 8 partide la acest turneu, ce a reunit la start 9 formații din Ungaria, Serbia și România.

Evoluțiile constant bune ale orădencelor le-a adus 5 victorii, 2 rezultate de egalitate și o înfrângere, fapt care a plasat Like Bihor pe locul al III-lea în ierarhia finală, după Rubin Mol din Serbia, câștigătoarea turneului, și echipa gazdă, Morhalom din Ungaria, situată pe locul al II-lea.

Celelalte formații participante au fost: Katymar (Ungaria), Kanyza (Serbia), Szekkutus (Ungaria), Subotica (Serbia), Wanted (Ungaria) și Senta (Serbia). 

S-a jucat în sistemul 5+1, cu o repriză de 20 de minute, fără pauză. 

Lotul echipei orădene la acest turneu le-a cuprins pe: Adriana Cioară – portar; Dorina Vărzaru, Andreea Ciuciu, Szenko Renata, Georgeta Lăcătuș, Alexandra Boldor, Ana Maria Palava, Camelia Oros, Gabriela Meșter și Andreea Baiduc. 

„Trebuie să felicităm echipa noastră, în ciuda faptului ca a parcurs un drum lung și tot în aceeași zi a și jucat. Au obținut un rezultat bun!”, a declarat antrenorul formației Like Bihor, Papp Attila.