Formaţia de volei juniori I a Clubului Sportiv Şcolar LPS Bihorul s-a calificat pentru turneul semifinal al Campionatului Naţional, după ce a ocupat locul II în urma celor două turnee desfăşurate în prima fază a competiţiei.

La ultimul turneu al fazei regionale, programat la Arad, în perioada 23 - 26 aprilie, elevii antrenorului Zoltan Kovacs au obţinut două victorii şi au suferit o înfrângere.

La turneul arădean au participat patru formaţii, alături de gazdele de la CS Pro Volei Arad şi LPS Bihorul Oradea, fiind prezente şi formaţiile CSS Blaj şi CSS Caransebeş.

În primul joc, cu cei de la CSS Blaj, orădenii au trebuit să se recunoască învinşi la capătul a cinci seturi, scor 2-3, dar s-au reabilitat apoi în faţa gazdelor de la CS ProVolei Arad, formaţie pe care au învins-o cu scorul de 3-1.

Ultima partidă, cea cu CSS Caransebeş nu s-a mai disputat, pentru că formaţia din judeţul Caraş Severin nu s-a mai prezentat, iar orădenii s-au impus cu 3-0 la "masa verde".

La finalul turneului, pe primul loc s-a situat echipa CSS Blaj, iar pe poziţia secundă LPS Bihorul, ambele aceste echipe asigurându-şi prezenţa la turneul final.

Locul 3 a revenit formaţiei gazdă CS Pro Volei Arad, în timp ce CSS Caransebeş a ocupat ultimul loc.

Sportivii pe care s-a bazat profesorul Zoltan Kovacs la acest turneu au fost: Breban George, Maxim Dragoş, Stoie Vlad, Boldiş Denis, Cipleu Antonio, Nistor Andrei, Buhaş Tudor, Popa Sergiu, Bronţ Rareş, Marcus Mircea, Bejan Bogdan şi Hulea Darius.

Turneul semifinal al Campionatului Naţional de volei masculin juniori I este programat în perioada 7-9 mai, dar locaţia nu a fost încă stabilită.