Fotbaliştii de la Crişul Sântandrei au obţinut şi primul punct în Liga a III-a, după ce în jocul din etapa a 4-a, pe care l-au susţinut sâmbătă pe teren propriu, în compania celor de la Minerul Ocna Dej, au remizat cu scorul de 1-1.

Ambele goluri au fost marcate în prima repriză, iar formaţia bihoreană a fost cea care a deschis scorul, prin Remus Pașca, în minutul 15, pentru ca oaspeţii să restabilească egalitatea, prin Septimiu Kolbasz, în minutul 24, dintr-un penalty.

La finalul partidei, antrenorul Crişului, Gheorghe Ghiţ s-a declarat mulţumit de atitudinea elevilor săi, precizând că au luptat pentru fiecare minge şi că acest prim punct cucerit poate însemna un nou început pentru echipă, mai cu seamă cu cât el a fost obţinut în disputa cu o formaţie cu pretenţii în Seria a 10-a.

Tehnicianul formaţiei Crişul Sântandrei a trimis în teren, în jocul cu cei de la Minerul Ocna Dej, echipa: C. Verdeș – R. Baciu, D. Borma, C. Ntchinda, S. Gondor, M. Tchakam (min. 33 C. Covaciu), A. Achim, Șt. Funkenhauzer (min. 46 D. Mailinger), L. Prundaru şi R. Pașca (min. 68 Gh. Popescu).


Rezultatele complete şi marcatorii etapei a IV-a din Seria a 10-a a Ligii a III-a:
Minaur Baia Mare – Lotus Băile Felix 1-1 (1-0)

Cătălin Ștefănescu 17 / Patrick Blăgea 85

Sănătatea Cluj – Victoria Carei 2-1 (0-1)

Claudiu Mihale 65 autogol, Andrei Ceaca 79 / Tudor Moldovan (29)

Meci întrerupt vineri în minutul 59, din cauza ploii torențiale căzute la Cluj-Napoca, la scorul de 0-1. Partida s-a reluat sâmbătă de la ora 10:00 din minutul 60.

CSM Sighetu Marmaţiei – SCM Zalău 0-2 (0-0)

Stefan Nikolic 57, Raoul Cristea 85

Crişul Sântandrei – Minerul Ocna Dej 1-1 (1-1)

Remus Pașca 15 / Septimiu Kolbasz 24 penalty

Olimpia MCMXXI Satu Mare – CSM Olimpia Satu Mare 3-3 (1-2)

Cosmin Anton 18, Luca Feher 64, Alexandru Bonea 90+1 / Viorel Chinde 31, 61, Moussa Samake 44

În clasament, Lotus Băile Felix ocupă locul 3 cu 7 puncte, în timp ce Crişul Sântandrei se situează pe poziţia a 10-a, cu un punct.

În etapa viitoare, Lotus Băile Felix va evolua pe teren propriu în compania celor de la Olimpia MCMXXI Satu Mare, în timp ce Crişul Sântandrei are programat meci în deplasare, cu SCM Zalău.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!