Fotbaliştii de la CAO 1910 Oradea au încheiat, sâmbătă, cu capul sus sezonul competiţional 2021-2022. Astfel, în meciul retur din barajul pentru promovare cu CS Hunedoara, bihorenii au remizat cu scor alb, 0-0, pe Stadionul Michael Klein din Hunedoara.

Antrenorul Florin Fărcaş a efectuat câteva schimbări în echipa de start faţă de partida din tur, când, la Oradea, pe Stadionul Municipal "Iuliu Bodola", hunedorenii s-au impus cu 4-2. În poartă a apărut acum Barabaş, iar în atac s-a început cu Sergiu Jurj şi Mihai Ion.

Jocul a fost echilibrat, nu cu foarte multe ocazii de poartă, dar pe lângă acţiunile gazdelor au apărut şi cele ale orădenilor.

Nimeni nu a reuşit să marcheze, astfel că partida s-a încheiat aşa cum a început, cu scor egal, 0-0, un rezultat bun pentru orădenii care s-au întors neînvinşi de la una dintre marile favorite la promovare anul acesta din întreg eşalonul al III-lea.

"Am venit la Hunedoara să practicăm un fotbal plăcut, ca cel pe care l-am practicat pe parcursul campionatului, joc în care să dăm posibilitatea copiilor noştri să se afirme. Mă bucur că am avut o prestaţie bună, am dat bătăi mari de cap Hunedoarei, am ţinut piept unei echipe cu jucători foarte experimentaţi. Per ansamblu eu zic însă că meritam victoria, chiar dacă jocul s-a terminat 0-0", a declarat, după partidă, antrenorul echipei orădene Florin Fărcaş.

De partea cealaltă, hunedorenii au rămas neînvinşi şi acum, înaintea finalei de la baraj, pe care o vor susţine în compania celor de la Minaur Baia Mare, echipa care a întrecut şi în partida tur Metalurgistul Cugir, cu 3-2, după ce în prima manşă s-a impus cu 4-0.

Cu acest meci, CAO 1910 Oradea şi-a încheiat misiunea din acest sezon.

Sportivii bihoreni vor continua antrenamentele câteva zile, după care vor intra în vacanţă.

Se aşteaptă ca în această vară conducerea clubului să efectueze procedura de schimbare a numelui, în FC Bihor, iar apoi să stabilească strategia pentru următorul sezon.


CS Hunedoara – CAO 1910 Oradea 0-0

CS Hunedoara: Lefter – Fl. Iacob, R. Garutti, Jairo Rodrigues, M. Trăşcan, A. Bradu, Ad. Bedea (min. 79 P. Simon), L. Buş, Sg. Arnăutu, A. Hergheligiu (min. 79 Al. Mogoş) şi A. Roşu (min. 87 Al. Neacşa). Antrenor. Florin Maxim

CAO: Barabaş – C. Jurj, D. Stan, M. Kovacs, R. Gunie, D. Cîrjan, G. Cherman (min. 64 R. Ardelean), Ad. Popa (64 Fl. Chitaş), A. Gheorghiţă, M. Ion şi Sg. Jurj. Antrenori: Florin Farcaş.

Au arbitrat: Nechita Marius Chioran (Floreşti – Cluj) – Alexandru Mihăilă (Râmnicu Vâlcea) şi Daniela Constantinescu


Rezultatele din manşa retur a semifinalelor barajului de promovare în Liga a II-a:

Dante Botoşani – CSM Focşani 2-1 (în tur: 0-0)
Oţelul Galaţi – Foresta Suceava 2-0 (în tur: 1-0)
CS Afumaţi – CS Tunari 0-2 (în tur: 2-3)
Progresul Spartac – SC Popeşti Leordeni 1-1 (în tur: 1-0)
AFC Odorheiu Secuiesc - Viitorul Dăeşti 1-0 (în tur: 1-0)

CSM Slatina - FC Pucioasa 2-0 (în tur: 2-0)
CSM Reşiţa - CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 1-1 (în tur: 1-0)
CSC Dumbrăviţa - CSM Deva 1-3 (în tur: 5-1)
CS Hunedoara - CAO 1910 Oradea 0-0 (în tur: 4-2)
Minaur Baia Mare - Metalurgistul Cugir 3-2 (în tur: 4-0)


Programul partidelor din finala barajului de promovare:

Dante Botoşani – Oţelul Galaţi

CS Tunari – Progresul Spartac

CSM Slatina – AFC Odorheiu Secuiesc

CSC Dumbrăviţa – CSM Reşiţa

CS Hunedoara – Minaur Baia Mare

Partidele din turul finalei vor avea loc pe 4 iunie, iar cele din retur pe 8 iunie.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!