După victoria de miercuri din cupă, formaţia CA Oradea va susţine sâmbătă şi primul joc din noua ediţie a campionatului Ligii a III-a. Elevii antrenorului Florin Fărcaş vor debuta pe teren propriu în sezonul 2021-2022 al campionatului, urmând a primi, la Stadionul Municipal "Iuliu Bodola", replica echipei CSM Satu Mare.

Cu un moral bun după ce au învins Zalăul şi s-au calificat în turul IV al Cupei României, jucătorii de la CAO pornesc încrezători şi în noua ediţie de campionat, fiind dornici să debuteze cu dreptul şi în Liga a III-a din actualul sezon.

"E prima etapă şi poate e mai importantă decât meciul de miercuri din Cupa României, pentru că în campionat primeşti calitatea şi posibilitatea de a creşte meci de meci, pentru că sunt foarte multe jocuri. Noi sperăm să începem la fel de bine, sigur că rezultatul de miercuri ne ajută, pentru că ne dă încredere, dar în aceeaşi măsură trebuie să găsim cea mai bună formulă la jocul de sâmbătă, să fim în cea mai bună formă fizică şi să încercăm să câştigăm, pentru că aceasta este dorinţa noastră, să începem cu dreptul", a declarat antrenorul formaţiei CAO, Florin Fărcaş. Acesta a mai precizat că Seria a 10-a, din care face parte şi formaţia orădeană, este "cea mai puternică serie din ediţia din acest an a Ligii a III-a".

Meciul dintre CAO şi CSM Satu Mare va începe de la ora 18, se va desfăşura la Stadionul Municipal "Iuliu Bodola" şi va fi arbitrat la centru de clujeanul Cătălin Aurelian Flonta. La cele două tuşe vor fi asistenţii zălăuani Sergiu Duma şi Alexandru Turian. Observatori au fost desemnaţi Ion Hotico şi Dionisiu Miron Bumb-Dragoş, ambii din Baia Mare.

Conducerea echipei CAO anunţă că biletul de intrare la acest meci costă 10 lei, iar copii până la 14 ani au intrarea gratuită, pe baza carnetului de elev. De asemenea, se va respecta protocolul medical privind răspândirea virusului SARS CoV 2.