După ce debutul a fost amânat cu o săptămână, întrucât amicalul cu Crişul Sântandrei a fost anulat, ca urmare a faptului că echipa din Liga a IV-a a disputat finala fazei regionale a Cupei României, noua echipă FC Bihor a susţinut sâmbătă şi primul joc de la schimbarea numelui.

La Stadionul Iuliu Bodola, echipa pregătită de antrenorul Florin Fărcaş a primit replica colegei de serie din Liga a III-a, CSM Satu Mare.

Meciul, care a consemnat cinci goluri, s-a încheiat cu victoria la limită a orădenilor, scor 3-2, după ce la pauză rezultatul a fost egal, 1-1.

Primii care au marcat au fost oaspeţii, prin Cadar, destul de repede, în minutul 6, dar imediat, peste doar două minute, FC Bihor a replicat şi Andrei Chindlea a obţiunt penalty-ul, care a fost transformat de atacantul Marius Hosu.

S-a intrat cu 1-1 la pauză, iar în partea a doua antrenorul Florin Fărcaş a schimbat complet echipa. Şi în partea a doua, cei care au marcat primii au fost tot sătmărenii, prin Micaş, care a înscris în minutul 47, cu un şut de la marginea careului.

În minutul 74 FC Bihor a beneficiat de un nou penalty, după un henţ în careu al oaspeţilor, iar Sergiu Jurj a transformat pentru 2-2.

În final, orădenii au forţat victoria, pe care au reuşit-o după un gol marcat în minutul 85 de tânărul Mario Balint, care s-a descurcat bine în careu şi a driblat şi portarul, înscriind pentru 3-2. Acesta a fost şi scorul final, iar FC Bihor obţine prima victorie chiar la revenirea la acest nume.

Antrenorul principal al formaţiei orădene, Florin Fărcaş a trimis în prima repriză formula: R. Bob – R. Gunie, Al. Popa, D. Stan, P. Andraş – G. Cherman, R. Săutiuţ – I. Ban, A. Hosu, A. Chindlea – M. Hosu. În repriza a doua au intrat: Ed. Nergheş – Fl. Drăgan, D. Petruş, D. Lupşe, L. Ioviţă – I. Pop, R. Ardelean – Ad. Gheorghiţă, Ad. Popa, M. Balint – Sg. Jurj.

În următoarea partidă, FC Bihor se va duela cu Aurul Brad. Jocul va avea loc miercuri, 27 iulie, tot la Stadionul Iuliu Bodola.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!