Formaţia feminină de fotbal United Bihor a cedat cu 0-3 meciul pe care l-a susţinut pe teren propriu în cadrul etapei a 8-a a campionatului Ligii a II-a, în compania echipei "U" Olimpia II Cluj Napoca.

Partida, care s-a desfăşurat la Tileagd, pe Stadionul Foresta, pe 21 noiembrie, a fost tranşată încă din prima repriză, când s-au marcat toate cele trei goluri.

Mai întâi, Ana Maria Rezu a deschis scorul, în minutul 25, pentru ca Raluca Pascu să urce avantajul clujencelor la 2-0 în minutul 37.

Cu două minute înainte de pauză, aceeaşi Ana Maria Rezu a înscris pentru 3-0 în favoarea celor de la U Olimpia II, stabilind şi scorul final, pentru că în partea a doua nicio echipă nu a reuşit să mai înscrie.

"Pierdem în ultima etapă a turului şi terminăm probabil pe locul 3, în condiţiile în care Comisia de Disciplină va lua odată hotărărea, după două luni, să ne dea meci câştigat contra echipei Carmen Bucureşti, unde echipa gazdă nu a avut nici un medic din cei doi!", a precizat managerul formaţiei bihorene Csaba Ficuţ.

Cu ocazia meciului de duminică de la Tileagd, în rândul formaţiei AC United Bihor s-a consemnat şi debutul tinerei jucătoare Cristina Balint, sportivă născută în anul 2006, "care a sosit de la partenerul nostru C.S. Crişana Oradea", după cum mai precizează managerul Csaba Ficuţ.


A.C. United Bihor  - ,,U" Olimpia II Cluj-Napoca  0-3 (0-3)

Stadion: Foresta, Tileagd 

Au marcat: Ana Maria Rezu (min. 25 şi 43) şi Raluca Pascu (min. 37)

United Bihor: Popescu – Ciule (min.65 Covaciu), Popa, Farcaş (cpt.), Moza - Pantea, Dărăban, Crăciun, Dumbrava - Barta şi Higyed. Rezervă neutilizată: Cristina Balint

Au arbitrat: Alexandru Dan Gornic - Alina Mihoc şi Andreea Daniela Şuşcă (toţi din Arad)

Pe de altă parte, stadionul Foresta din Tileagd a găzduit pe 21 noiembrie şi un prim turneu de fotbal juvenil feminin rezervat categoriilor de vârstă U13, U11 şi chiar şi pentru cele mai micuţe.

"A fost soare, fotbal şi multă voie bună la primul turneu de fotbal juvenil feminin. Ne-am simţit bine împreună şi vom continua colaborarea pentru că în fotbal succesul se poate obţine doar în echipă! Mulţumim fetelor participante şi părinţilor acestora!  Mulţumim partenerilor noştri, C.S. Foresta Tileagd, ACS Crişana Oradea (Szilveszter Denes), ACS Viitorul Borş (Nicolae Tranculov), CSM Olimpia Salonta (Cristian Tirlea) şi nu în ultimul rând AJF Bihor (preşedinte Radu Bitea şi prietenului nostru Peti Boros) pentru participare şi pentru sprijinul acordat dezvoltării fotbalului feminin din Bihor!", a mai transmis managerul clubului United Bihor.