Fetele de la United Bihor au revenit cu o victorie în campionatul ligii secunde la fotbal. Astfel, după o deplasare lungă şi obositoare, elevele antrenorilor Csaba Ficuţ şi Raul Bălăiban s-au întors duminică cu 3 puncte de la Bacău, acolo unde au reuşit să obţină o victorie muncită în faţa gazdelor de la Măgura 2012 Bacău.

La capătul unui joc pe care l-au dominat, fetele de la United Bihor s-au impus cu scorul de 6-1, după ce la pauză conduceau deja cu 4-1.

S-a consemnat astfel un debut cu dreptul în staff-ul echipei bihorene pentru noul antrenor Raul Bălăiban.

Golurile formaţiei United Bihor au fost reuşite de Daiana Nasie (în minutul 13), Kósa Szandi (în minutele 32 şi 53) şi Barta Barbara (în minutele 42, 43 şi 50). De la gazde, singura reuşită a purtat semnătura Sabinei Cojan, în minutul 14.

"Am avut o prestaţie solidă. Fetele au dat dovadă de multă ambiţie, determinare, concentrare şi luciditate la finalizare. Urmează o etapă liberă, după care ne aşteaptă două meciuri dificile pe teren propriu, în compania celor de la Poli Timişoara şi CSM Tg. Mureş. Suntem convinşi că cele două săptămâni pe care le avem la dispoziţie vor fi suficiente pentru a păstra acasă cele 6 puncte puse în joc!", a declarat, după meciul de la Bacău, noul tehnician al bihorencelor, Raul Bălăiban.

Acesta, împreună cu Csaba Ficuţ, a trimis în teren echipa: Popa Adelina, Goga Georgiana, Chişe Carla, Ardelean Dorina, Moza Andrea, Crăciun Kinga, Nasie Daiana, Margina Bianca, Tocai Alina, Ciule Bianca, Barta Barbara, Kósa Szandi.