Formaţiile bihorene de fotbal, Luceafărul Oradea şi CSC Sânmartin, din Liga a III-a îşi vor susţine meciurile din etapa a IV-a, programată în acest sfârşit de săptămână, sâmbătă, de la ora 17.

Luceafărul Oradea va evolua pe teren propriu. Cu punctaj maxim, 9 din 9, Luceafărul se află pe primul loc în Seria a V-a şi va disputa un nou meci care este considerat derby al etapei.

De această dată, elevii antrenorului Dragoş Militaru vor primi la Sânmartin, la Baza Sportivă Luceafărul, replica maramureşenilor de la Fotbal Comuna Recea, echipă situată pe locul II, cu 7 puncte.

După cum anunţă organizatorii, intrarea spectatorilor va fi liberă.

Jucătorii de la CSC Sânmartin vor juca pe terenul din Alba Iulia, împotriva echipei locale Unirea 1924.

Programat tot de la ora 17, acest meci va opune două formaţii de mijlocul clasamentului, bihorenii pregătiţi de Călin Cheregi ocupând locul 7, cu 4 puncte, înaintea disputei, în timp ce gazdele de la Unirea 1924 sunt pe poziţia a zecea, cu 3 puncte.

În alte două partide de sâmbătă din etapa a IV-a a Seriei a V-a a Ligii a III-a la fotbal se vor mai înâlni, sâmbătă, de la ora 17, Industria Galda cu Metalurgistul Cugir şi  SCM Zalău şi Avântul Reghin.