Ultima etapă din turul de campionat al Ligii a III-a a adus, sâmbătă, rezultate contradictorii pentru formaţiile bihorene de fotbal. Cu toate că a evoluat acasă, Luceafărul a pierdut, în timp ce CSC Sânmartin a câștigat în deplasare.

Pentru Luceafărul, din păcate, continuă degringolada. Deşi aveau, aparent, un meci uşor, luceferii au fost surclasaţi sâmbătă la Sânmartin de echipa mureşeană Avântul Reghin. Oaspeţii s-au impus cu un categoric scor de 6-2, după ce la pauză s-a consemnat egalitate, 2-2.

Cei de la Avântul Reghin au deschis scorul încă din minutul 4, prin Cristian Chirilă. Apoi, peste numai patru minute, acelaşi jucător a urcat scorul la 2-0 pentru oaspeţi. Bihorenii au revenit însă şi, prin Mircea Manole, au reuşit să restabilească egalitatea până la pauză, jucătorul „roş-albastru” marcând în minutele 28 şi 40.

În repriza a doua, Cristian Chirilă a reuşit tripla, înscriind în minutul 50. Cum gazdele nu au mai avut reacţie, tot cei de la Reghin au mai marcat şi au făcut-o chiar de trei ori. A fost rândul lui Adrian Murar să reuşească hattrick-ul, după ce acesta a înscris în minutele 79, 85 şi 89. Apoi partida s-a încheiat cu scorul de 2-6, iar Luceafărul a suferit una dintre cele mai umilitoare înfrângeri, încheind turul de campionat pe locul III.

În schimb, cealaltă formaţie bihoreană din eşalonul al III-lea, CSC Sânmartin şi-a câştigat jocul de sâmbătă, cu toate că a evoluat în deplasare, în judeţul Alba. Jucătorii pregătiţi de Cosmin Bodea s-au impus cu scorul de 2-0 pe terenul celor de la Industria Galda, echipă situată pe ultimul loc al clasamentului.

CSC Sânmartin a avut 1-0 la pauză, după ce a marcat în minutul 18 prin Beniamin Szabadoş, iar în mitanul secund şi-a dublat avantajul, înscriind prin Sergiu Pop, în minutul 61.

Cu această victorie, CSC Sânmartin şi-a mai adjudecat trei puncte şi a încheiat turul pe locul VIII. 


Rezultatele etapei a 15-a (ultima a turului) din Seria a V-a a Ligii a III-a la fotbal:

Vineri
Metalurgistul Cugir - Sticla Arieşul Turda 3-1
AFC Odorheiu Secuiesc - Unu Fotbal Club Gloria 0-1
Sănătatea Cluj - Viitorul Şelimbăr 1-2

Sâmbătă
Fotbal Comuna Recea - Unirea Dej 4-1
Minaur Baia Mare - CFR Cluj II 1-0
Industria Galda - CSC Sânmartin 0-2
Luceafărul Oradea - Avântul Reghin 2-6
Unirea 1924 - SCM Zalău 3-0