La fel ca FC Bihor, şi celelalte două echipe bihorene de fotbal din Liga a III-a au susţinut în weekend partide amicale, de verificare. În primul test al verii, Lotus Băile Felix s-a impus acasă cu 4-0 în faţa celor de la Foresta Tileagd, în timp ce Crişul Sântandrei a remizat cu scorul de 1-1 într-un joc susţinut în judeţul Arad cu CS Beliu. 

La Sânmartin, formaţia pregătită de Cosmin Bodea a câştigat clar duelul cu echipa din Tileagd, scor 4-0. Golurile au fost marcate de: Stephane Passi, jucătorul camerunez care a fost prezent şi la reunirea celor de la FC Bihor, Gelu Gitye, care a înscris de două ori, şi Aris Morar, un tânăr fotbalist venit de la Club Atletic Oradea.

Tehnicianul echipei Lotus Băile Felix a început partida cu formula: A. Barabaş – S. Cucu, T. Paublusztig, D. Lupşe (venit de la FC Bihor), M. Arsene - Sg. Oltean, G. Ardelean (venit de la CSM Sighetu Marmaţiei) -  P. Blăgea, G. Gitye, D. Sala - S. Passi. În partea a doua au fost introduşi şi jucătorii tineri veniţi în probe.

În schimb, nou-promovata în Liga a III-a, Crişul Sântandrei, a disputat sâmbătă cel de-al treilea joc de verificare din această perioadă a pregătirilor pentru sezonul competiţional 2023-2024. Echipa pregătită acum de Gheorghe Ghiţ s-a deplasat în judeţul Arad, pentru disputa cu echipa de ligă a IV-a CS Beliu.

Jocul s-a terminat la egalitate, 1-1, după ce Crişul Sântandrei a egalat în ultimul minut, prin Cristian Oros, din lovitură liberă. Gazdele au deschis scorul pe finalul primei reprize, în minutul 40, când a înscris Cohan.

În acest joc, formula de start a celor de la Crişul Sântandrei i-a cuprins pe: E. Nergehş - L. Hadade, D. Mailinger, D. Borma, S. Gondor, R. Pop, A. Achim, D. Maghiar, P. Negru, I. Hora şi Gh. Popescu. În repriza a doua, antrenorul Gheorghe Ghiţ i-a trimis în teren pe: C. Verdeş - R. Baciu, Cr. Oros, Nicoruţ, C. Chiş, S. Hadade, P. Chiş-Toie, C. Trip, L. Prundaru, C. Covaciu şi R. Paşca. Au mai intrat însă şi L. Jurca şi H. Lazăr.

În primele două partide amicale din această vară, Crişul Sântandrei a remizat mai întâi, scor 3-3, în deplasare cu Foresta Tileagd, după care a întrecut cu 3-2, la Paleu, pe Victoria Carei.

Următoarea partidă de verificare pentru echipa din Sântandrei va fi în compania arădenilor de la CS Socodor, în timp ce Lotus Băile Felix va întâlni CS Oşorhei, în cel de-al doilea amical.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!