La fel ca Lotus Băile Felix și CA Oradea, şi cea de-a treia echipă bihoreană din Liga a III-a la fotbal, Luceafărul Oradea a susţinut sâmbătă o partidă amicală.

Tânăra echipă a Luceafărului a primit, pe teren propriu, replica unei alte tinere formaţii, Crişul Aleşd, pe care a întrecut-o cu un scor clar, cu 7-0, după ce şi la pauză conducea cu 4-0.

După cum arată şi scorul, raportul de forţe din acest duel a fost net în favoarea gazdelor, care au marcat de şapte ori, prin Jurcuţ, Prejmerean, Drăgan, Toderici, Popovici, Pădurean şi Ţîrlea.

Antrenorii echipei Luceafărul, Dorin Mudura, Călin Capotă şi Ioan Pap Deac, au trimis în teren în prima repriză formula: Nergheş - Ştef, Drăgan, Borma, Laza - Prejmerean, Vitalis, Tirla - Goilean, Jurcuţ şi Gabriel.

În repriza a II-a au jucat pentru Luceafărul: Marco Mudura - Cociolan, Abagiu, Ardelean (Ţîrţ), Lezeu - Tamaş, Bene, Popovici - Pădurean, Toderici, Ţîrlea.

De partea cealaltă, la Crişul Aleşd, antrenorul Ciprian Fogaroşi a început jocul cu: Tătar - Burlău, Fogaroşi, Chiş, Mîndrila - Teuşdea, Gavriluţ - Crăciune, Boier, Balogh - Buda. Pe parcurs a fost rulat întreg lotul de 21 de jucători a celor de la Crişul, inclusiv Pîrcălab, un jucător născut în anul 2006.

Pentru Luceafărul Oradea acesta a fost cel de-al treilea amical din această vară. Va urma sâmbătă, 14 august, meciul din deplasare cu CSM Satu Mare, de la ora 11, iar o săptămână mai târziu, pe 21 august, jocul de acasă cu Gloria Teuz Cermei.

"Obiectivul nostru este acela de a creşte jucători tineri, iar dacă mai primim câteva întăriri în această vară, ne vom putea bate pentru evitarea retrogradării", a declarat antrenorul principal al celor de la Luceafărul, Dorin Mudura.

Şi pentru Crişul Aleşd, meciul de sâmbătă a fost tot cel de-al treilea amical al verii. Vor mai urma pe 21 august jocul din deplasare cu Bihorul Beiuş, iar pe 28 august, meciul cu Unirea Livada.

"Noi avem o echipă de copii, născuţii în anii 2003-2004. Sunt doar doi jucători din lotul nostru cu ceva experienţă, Mîndrila, de 24 de ani, şi Chiş, în vârstă de 28 ani. De aceea, noi dorim să ne construim în acest an o echipă, să ne consolidăm relaţiile de joc, iar mai apoi, în sezoanele următoare să dorim să ne propunem mai mult", a spus antrenorul formaţiei Crişul Aleşd, Ciprian Fogaraşi.