În acest sfârşit de săptămână este programată o nouă etapă cu jocuri în Liga a III-a, competiţie unde judeţul are trei reprezentante. Este vorba despre runda a 16-a, antepenultima, care se va desfăşura sâmbătă de la ora 17. În cadrul ei, va avea loc şi derby-ul judeţului Bihor la fotbal, în care se vor întâlni cele mai bune echipe, CAO 1910 Oradea şi CSC Sânmartin.

Confruntarea dintre cele două este programată la Stadionul Comunal din Sânmartin. Cu toate că cei de la CSC Sânmartin au pierdut ultimul joc, pe terenul liderului, la Baia Mare, ei au avut și meciuri bune, ca de exemplu când au învis SCM Zalău în deplasare, cu 3-0, dar şi Progresul Şomcuta, acasă, cu 3-1.

De cealaltă parte, CAO vine la acest meci după ce sâmbătă trecută a realizat scorul campionatului, 8-1, cu maramureşenii de la Şomcuta Mare.

Se anunţă, astfel, un meci deschis oricărui rezultat, cu CAO 1910 Oradea obligată să învingă, dacă îşi doreşte să ajungă la barajul de promovare, iar cu o formaţie gazdă, CSC, dornică de a răzbuna eşecul de săptămâna trecută de la Minaur.

Deşi nu se confruntă cu probleme de lot, toţi jucătorii fiind apţi, antrenorul echipei CAO, Florin Fărcaş, este conştient de dificultatea partidei. "Întâlnim o echipa bihoreană, cu gândul doar la victorie. Noi venim după un joc şi un rezultat foarte bun, în timp ce Sânmartinul vine după o înfrângere la Baia Mare, unde se ştie, şi-a menajat o parte din lot, tocmai pentru acest derby local. Noi însă suntem încrezători, alcătuim un grup puternic şi dorim să facem un joc bun, iar în urma lui să obţinem şi un rezultat bun", a precizat tehnicianul orădenilor.

Jocul dintre CSC Sânmatin şi CAO 1910 Oradea va fi arbitrat la centru de Răzvan Lădar, din Zalău.

Situată pe locul 3, cu 27 de puncte, CAO speră să se impună sâmbătă, dar aşteaptă şi paşi greşiţi din partea primelor două clasate. Liderul, Minaur Baia Mare va juca la Bistriţa, pe terenul echipei de pe locul 4, ACS Unu FC Gloria, formaţie care teoretic mai deţine şi ea şanse de baraj.

Şi SCM Zalău, de pe locul 2, va juca în deplasare, doar că o va face în judeţ, pe terenul celor de la Sportul Şimleu Silvaniei.

Cea de-a treia echipă din Bihor componentă a Seriei a 10-a din Liga a III-a, Luceafărul Oradea va evolua sâmbătă, de la ora 17, la Satu Mare, pe terenul echipei locale CSM. Meciul va fi arbitrat de timişoreanul Caudiu Gaitin.


Programul etapei a 16-a din Seria a 10-a a Ligii a III-a la fotbal (sâmbătă, ora 17):

CSC Sânmartin - CAO 1910 Oradea

Progresul Şomcuta Mare - FC Someşul Dej

CSM Satu Mare - Luceafărul Oradea

Sportul 2007 Şimleu Silvaniei - SCM Zalău

ACS Unu Fotbal Club Gloria - Minaur Baia Mare

Clasament: