Echipa de fotbal feminin Sporting Bihor Lugaş a înregistrat pe 3 aprilie prima înfrângere din returul Ligii I.

Evoluând pe teren propriu, la Stadionul Motorul din Oradea, jucătoarele bihorene au cedat cu scorul de 1-2 în faţa celor de la Olimpic Star Cluj-Napoca.

Partida, care a contat pentru runda a III-a din returul Seriei a II-a, a fost destul de echilibrată, în special în prima repriză, când s-a consemnat scor alb, 0-0.

Chiar dacă bihorencele au realizat un joc bun şi în partea a doua în compania echipei de pe locul III din clasament, în final ele au trebuit să se recunoască învinse cu scorul de 1-2.

Mai întâi clujencele au deschis scorul, prin Alexandra Petricaş, în minutul 52. Sporting Bihor a reuşit însă egalarea, prin Andrea Abrudan, care a înscris în minutul 69.

Când partida se îndrepta spre un rezultat de egalitate, o neatenţie pe final a gazdelor, a făcut ca Semida Deac să înscrie în minutul 89 şi să aducă victoria celor de la Olimpic Star Cluj, cu scorul de 2-1.

În urma acestui joc, Sporting Bihor ocupă locul VIII în clasament, iar antrenorul Csaba Ficuţ a dorit să le remarce la final pe Ligia Vulcan şi Debora Dărăban. De asemenea, tehnicianul formaţiei bihorene ia mulţumit şi lui Alexandru Herman, cel care a ajutat clubul Sporting cu banii necesari pentru organizarea meciului.

Antrenorul Csaba Ficuţ a trimis în teren pentru această partidă echipa: Pintiuţă – Leţ, Mogocs, Vulcan, Dărăban, Breb (min. 87 Simuţ), Schuster (min. 57 Iabloncsik), Dragomir, Rogojină, Abrudan şi Ungureanu (min. 46 Zugun).

În etapa viitoare, Sporting Bihor Lugaş va evolua în deplasare pe terenul celor de la FC Hunedoara.