După ce nu au putut juca în două etape, din cauza cazurilor de Covid, fotbaliştii de la CAO 1910 Oradea anunţă că sunt apţi să-şi dispute restanţele cu Luceafărul Oradea şi SCM Zalău, din cadrul Seriei a 10-a a Ligii a III-a.

Conducerea clubului orădean a anunţat pe site-ul oficial, că rezultatele testelor la Covid efectuate în această săptămână au ieşit negative. "Club Atletic Oradea 1910 a primit rezultatele ultimei testări RT-PCR (efectuată în această săptămână) toate rezultatele testelor fiind negative. Luând în considerare acest fapt, formaţia noastră se va întoarce la antrenamente pentru a pregăti ultimele două partide ale acestui sezon de toamnă, restanţele cu Luceafărul Oradea (18 noiembrie) şi SCM Zalău (22 noiembrie)", anunţă responsabilii clubului orădean.

Miercuri, de la ora 14, CAO are programat, astfel, joc în deplasare, pe terenul celor de la Luceafărul Oradea, deţinătorii "lanternei roşii" a clasamentului. Jocul, care contează pentru etapa a 9-a, este programat la Sânmartin, urmând a fi arbitrat de Răzvan Lădar din Zalău.

Duminică, 22 noiembrie, tot de la ora 14, formaţia orădeană pregătită de antrenorul Florin Fărcaş va susţine jocul cu prima clasată şi tot în deplasare, la Zalău, cu SCM.

Se anunţă astfel două jocuri interesante pentru fotbaliştii de la CAO, care vor încerca să obţină cât mai multe puncte în aceste dispute, dar sunt conştienţi că le va fi foarte greu, după ce, din 6 noiembrie şi până luni, 17 noiembrie, nu s-au mai antrenat împreună.

Cu toate acestea, CAO este încă bine poziţionată în clasament, ocupând locul 4, cu 14 puncte. "Atleticii" sunt la o distanţă de doar un punct de locul 3, Someşul Dej (echipă ce are toate cele 10 meciuri disputate), respectiv la 6 şi 7 puncte distanţă de locurile promovabile, ocupate de Minaur Baia Mare (cu 10 meciuri disputate) şi SCM Zalău (liderul mai având de disputat doar restanţa cu echipa orădeană).

"Noi ne dorim să jucăm aceste meciuri, deşi nu va fi uşor, după perioada asta de inactivitate. Am dori, dacă se poate, să obţinem toate cele trei puncte la Sânmartin, pentru a merge cu un moral bun la Zalău. Nu avem nimic de pierdut acolo şi, cine ştie, poate facem o surpriză plăcută ", a declarat preşedintele clubului CAO, Florin Mal.

Miercuri, de la ora 14, într-o altă partidă restantă din Seria a 10-a a Ligii a III-a, formaţia ACS Unu Fotbal Club Gloria Bistriţa va primi replica sălăjenilor de la Sportul 2007 Şimleu Silvaniei.