Fotbaliştii de la CAO Oradea îşi continuă pregătirile pentru turneul de baraj de promovare în Liga a III-a.

După ce s-au pregătit individual, apoi în grupe de câte trei, în funcţie de gradul de relaxare a restricţiilor dat de autorităţi, jucătorii echipei bihorene se antrenează acum în grupe de câte nouă jucători.

Antrenorul Florin Fărcaş conduce zilnic antrenamentele de la ora 15.30 până la ora 20, la Stadionul Municipal "Iuliu Bodola", timp în care se pregătesc cele trei grupe de câte 9, la ore diferite.

"Suntem bine, cu întreaga echipă! Muncim uşor, că doar mai avem încă mult până vom şti cu cine vom juca şi când vom juca", a precizat BIHOREANULUI antrenorul principal al CAO.

Conform lui Florin Fărcaş, jucătorii campioanei judeţului Bihor se vor mai pregăti săptămâna aceasta, după care, timp de o săptămână, vor intra în vacanţă. "Apoi o să începem iarăşi un ciclu de şapte săptămâni", a mai adăugat tehnicianul.

Reamintim că Federaţia Română de Fotbal a schimbat modul de disputare a barajelor pentru promovarea în eşalonul al III-lea, de la o dublă manşă cu un adversar trecându-se la un turneu de trei echipe, care se va disputa pe teren neutru.  

Deocamdată nu s-a stabilit perioada de disputare a turneului, dar potrivit antrenorului echipei CAO, "în mod normal barajul ar trebui să fie programat pe sfârşitul lunii iulie, întrucât până pe 6 august trebuie ştiute echipele care promovează".