Lotul echipei de fotbal CS Oşorhei s-a reunit luni în vederea demarării pregătirilor pentru sezonul 2016-2017 al Ligii a III-a.

La prima întâlnire cu antrenorul Călin Cheregi, care a avut loc la baza sportivă de la Oşorhei, au fost prezenţi 19 jucători. Dintre aceştia doar Lucian Todea nu s-a antrenat, fiind răcit. A absentat, nemotivat, Florentin David, iar lui Beniamin Boka i-a expirat contractul cu gruparea bihoreană.

Colectivul tehnic a fost format din: Călin Cheregi (antrenor principal), Ionuţ Moise (antrenor secund) şi Nicolae Petre (antrenor de portari).

"Continuăm proiectul început anul trecut, creşterea şi promovarea tinerilor. Avem jucători doriţi de echipe din Liga a II-a. Darius Costea a şi plecat la Luceafărul, iar următorul este Sergiu Ban, care va pleca în pregătiri cu o echipă de ligă secundă", a declarat preşedintele clubului CS Oşorhei, Alex Krenek.

Deocamdată, Sergiu Şendruţiu este singurul jucător sosit în probe la CS Oşorhei. Născut în 1999, el evoluează pe postul de fundaş central.

Jucătorii de la CS Oşorhei se vor pregăti pe plan local, iar apoi vor intra în perioada de pregătire centralizată. Deocamdată nu a fost definitivată perioada în care se va desfăşura cantonamentul, funcţie de data în care va debuta noua ediţie de campionat.

Iată lotul echipei CS Oşorhei: Cosmin Hava, David Kiraly şi Hyged Roland – portari; Coriolan Chiş, Alex Pintea, Sebastian Remeş, Sebastian Borşa, George Cornea şi Darius Terebenţ – fundaşi; Lucian Todea, Iulian Cuc, Sergiu Ban, Vali Petricău, Mădălin Selegian şi Denis Balogh – mijlocaşi; Ovidiu Popa,  Marius Hosu şi Bogdan Chişvasi - atacanţi.