Fotbaliştii de la CSC Sânmartin au revenit la antrenamente în această săptămână, după vacanţa de iarnă. Trupa pregătită de antrenorul Cosmin Bodea s-a reunit luni, la baza proprie, Stadionul Comunal din Sânmartin, situată la doi paşi de Stadionul Luceafărul.

19 prezenţi 

La primul antrenament, tehnicianul bihorean a avut la dispoziţie 19 fotbalişti, principala noutate constituind-o fostul mijlocaş al FC Bihor Mădălin Popa, fotbalist care ultima dată a evoluat la Şoimii Lipova şi care acum, conform preşedintelui CSC Sânmartin, Alexa Krenek, a semnat pentru doi ani cu gruparea bihoreană.

La plecări figurează, din lotul echipei CSC Sânmartin, jucătorul Sergiu Pop, care a ajuns la echipa din Zalău, dar şi portarul David Biţiş, care a ales să plece la muncă în Germania.

În schimb, lotului echipei antrenate de Cosmin Bodea se va mai alătura jucătorul bihorean Alexis Suundas, care cel mai recent a evoluat în Ungaria, la Füzesgyarmat.

Potrivit preşedintelui Krenek, CSC Sânmartin mai negociază aducerera a doi atacanţi cu experienţă, unul de 28 de ani, iar celălalt de 31 de ani, "care au experienţa ligilor a II-a şi a III-a, dar ale căror nume nu dorim să le dezvăluim deocamdată", a precizat şeful clubului din Sânmartin.

Jucătorii prezenţi la reunirea lotului echipei CSC Sânmartin au fost: Adrian Barabaş şi Eduard Beke - portari; Florin Pop, Alexandru Sorian, Salif Nogo, Paul Suciu, Raul Ember, David Lupşe, Alex Pintea, Eric Tiponuţ, Cyrus Habakuk, Ionuţ Ban, Răzvan Pop, Patrick Andraş, Darius Sfârlea, Denis Dardai, Raul Baciu, David Pop şi Mădălin Popa - jucători de câmp.

A lipsit, motivat, din cauza unui deces în familie, Marian Arsene.

Staff-ul tehnic al echipei CSC Sânmartin este format din antrenorul principal Cosmin Bodea şi antrenorul cu portarii Nicolae Petre, în timp ce fostul antrenor secund Ciprian Fiter a fost numit coordonatorul centrului de copii al clubului comunal din Sânmartin.

Antrenamente cu... primarul 

La reunirea echipei de luni au fost prezenţi şi primarul de Sânmartin, Cristian Laza, viceprimarul Doru Lazăr şi administratorul public Ciprian Anta, lăsând să se înțeleagă că autorităţile locale vor sprijini echipa de fotbal.

"Obiectivul nostru este clasarea echipei în prima jumătate a clasamentului", a mai declarat, pentru BIHOREANUL, preşedintele clubului CSC Sânmartin, Alexa Krenek.

În continuare, pregătirile echipei CSC Sânmartin se vor desfăşura pe plan local, la Stadionul Comunal din Sânmartin, până pe 30 ianuarie, când se va intra în cantonament la Băile Felix, până pe 7 februarie.

Seria jocurilor amicale vor debuta pe data de 6 februarie, cu cei de la Minaur Baia Mare, care se vor afla şi ei în pregătiri la Felix în acea perioadă. Apoi, va urma o dublă cu arădenii de la Gloria Lunca Teuz Cermei (pe 10 februarie, turul şi la o dată încă nestabilită, returul). Pe data de 17 februarie, CSC Sânmartin va întâlni, la Deva, echipa Metalurgistul Cugir, iar pe 24 februarie va juca în compania celor de la Crişul Chişineu Criş.

Conform preşedintelui Alexa Krenek, până pe 13 martie, când se va relua campionatul Ligii a III-a, CSC Sânmartin îşi mai propune "două sau trei jocuri amicale, în compania unor adversari din Liga a IV-a, cum ar fi Foresta Tileagd".

Reamintim că, după disputarea a 10 etape din Seria a 10-a a Ligii a III-a la fotbal, CSC Sânmartin ocupă locul 7 al clasamentului, cu 12 puncte, după ce a înregistrat trei victorii, trei rezultate de egalitate şi patru înfrângeri.