Fotbaliștii de la Dacia Gepiu au câștigat ediția din acest an a fazei județului Bihor din cadrul Cupei României. Finala, desfășurată miercuri, pe Stadionul „Francisc Matei” din Beiuș, a fost câștigată de cei de la Gepiu cu scorul de 4-2, în disputa cu Unirea Valea lui Mihai.

Cele două combatante sunt ambele de Liga a IV-a, iar golurile în acest joc, ce a reunit aproximativ 300 de spectatori, au fost marcat de Buștea, în minutul 21, V. Dobrescu, în minutul 37, Fl. Neaga, în minutul 41, și Letan, în minutul 86, pentru învingători, în timp ce pentru formația din Valea lui Mihai au înscris hosu, în minutul 8, și Cr. Sandor, în minutul 61

La final, conducerea Asociației Județene de Fotbal Bihor, prin preşedintele Radu Bitea şi vicepreşedintele Alin Popa, au premiat cele două echipe cu medalii, trofeul revenind Daciei, care, astfel și-a obținut dreptul de a reprezenta județul Bihor la faza naţională a Cupei României.

Pentru Dacia Gepiu, în finala de la Beiuș au evoluat: Barabaş (min. 74 Ad. Iova) – Agud, Ciuciu, Letan, R. Ţârlea, Ad. Buştea (min. 67 B. Iambor), L. Todea, L. Pereţ (min. 14 Pocian), Fl. Neaga, D. Cuc (min. 88 A. Avram) și V. Dobrescu. Echipa este antrenată de Adrian Iova.

Pentru Unirea Valea lui Mihai au evoluat: G. Gabor – Balajti, D. Jude, V. Foriş, A. Hosu, Toth (min. 88 Kiss A.), M. Daroczi, Solymosan (min. 56 Cr. Sandor), R. Crişan, Lakatos și Gego. Antrenor: Zsolt Muzsnay

De menționat că, pe final, în minutul 80, s-a consemnat și o eliminare, D. Jude, de la Unirea Valea lui Mihai primind cartonașul roșu. Au arbitrat: Cosmin Cormoş – Iulius Timar și Ionuţ Cheregi.