Maşina vicepreşedintelui Consiliului Județean Bihor, Mircea Mălan, a fost serios avariată vineri seară de un copac prăbuşit peste ea pe strada Iuliu Maniu din Oradea.

Imaginile cu maşina presată sub copac - o Skoda Superb cu numărul BH-02-CJB - au fost publicate pe mai multe grupuri de Facebook.

Contactat de BIHOREANUL, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bihor a confirmat incidentul şi a povestit şi cum s-a întâmplat.

"Am oprit în zonă să mă întâlnesc cu cineva. Am lipsit o jumătate de oră şi când m-am întors copacul era căzut pe maşină", a declarat Mălan pentru BIHOREANUL.

Acesta a ajuns la faţa locului înaintea echipelor de intervenţie. "Voiam să merg mai departe, când am văzut ce s-a întâmplat. După aceea au venit echipajele de intervenţie. Acum (n.r. - în jurul orei 21.10) aştept să se taie copacul şi să se scoată maşina de sub el", a mai spus Mălan.

foto: cititor BIHOREANUL

Vicepreşedintele CJ spune că nu a văzut momentul în care s-a prăbuşit copacul şi, deci, nu s-a simţit nicio clipă în pericol. În schimb, în mod surprinzător, nu este supărat că va rămâne fără maşină de serviciu.

"Bine că s-a întâmplat să cadă copacul pe o maşină care staţiona pe marginea drumului, în care nu era nimeni. Dacă se prăbuşea pe o maşină aflată în trafic, în care era cineva, se putea lăsa cu victime", a spus Mircea Mălan.

Un locuitor din zonă care a transmis BIHOREANULUI şi imagini de la incident a precizat că a făcut de mai multe ori sesizări la Primăria Oradea legate de copacii uscaţi de pe stradă.

foto cititor BIHOREANUL

"Sincer, mă bucur că nu a căzut pe maşina mea. Din păcate nu se toaletează copacii", a spus acesta.

Culmea este că, cel mai probabil, Primăria Oradea va plăti în urma incidentului.

După toate probabilităţile, CJ îşi va repara maşina pe asigurare, iar pentru recuperarea pagubelor, asigurătorul se va îndrepta ulterior împotriva Primăriei, condusă în trecut, ca viceprimar, tocmai de Mălan, iar în prezent de un alt liberal, Florin Birta...

foto: cititor Bihoreanul

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!