Dezvăluirile făcute de BIHOREANUL încă din vară despre luxul automobilistic al politrucilor din Consiliul Judeţean sub cârma UDMR-PSD a fost confirmat joia trecută de noul preşedinte Ilie Bolojan, care a anunţat că parcul auto al instituţiei numără 27 de maşini, majoritatea de producţie străină şi mărci de top.

Bolojan a spus că CJ rămâne doar cu 13 autoturisme, restul urmând să fie repartizate unor primării care nu au nicio maşină, iar instituţia a scăzut consumul de carburanţi cu 66%, de la 3.000 litri în septembrie la 1.000 litri în noiembrie.

Bihorel a aflat şi detalii despre flota CJ trasă deocamdată pe dreapta în curtea OTL: pe lângă gipane VW Amarok, de tipul celui cu care Pásztor Sándor a fost prins la pescuit în plină stare de urgenţă, elnok-ul şi hoaverul său PSD-ist, Ioan Mang, au spart peste 55.000 euro şi pe un microbuz VW luxuriant, al cărui interior, de la scaune până la bord, este numai piele de cea mai pretenţioasă calitate.

Evident, trăsura de lux n-a fost folosită niciodată în interesul judeţului, inclusiv jurnaliştii fiind plimbaţi să vadă "măreţele" şantiere ale CJ cu un microbuz vechi din vremea înaintaşului lui Pásztor, Kiss Alexandru.

Probabil că şezuturile politrucilor n-ar mai fi suportat "contaminarea" pielii cu ale dosurilor muritorilor de rând...