Cristian Pascu, „hairstylistul vedetelor”, care a fost pus în funcția de vicepreședinte al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, din subordinea Ministerului Finanțelor, deși nu are nicio experiență în domeniu, a fost demis de premierul Marcel Ciolacu după doar două zile de la numire.

Pascu a fost numit de prim-ministru, la propunerea lui Marcel Boloș, ministrul Finanțelor, pe baza recomandărilor venite de la PNL, după cum scrie presa centrală.

Dezvăluirea privind numirea lui Pascu, frizer și absolvent de Drept, la conducerea singurei autorități naţionale abilitate să autorizeze şi să supravegheze piaţa păcănelelor şi a pariurilor online a fost făcută de G4Media.ro. 

Luat la întrebări de jurnaliști, Marcel Boloș a spus că nu a citit CV-ul lui Cristian Pascu înainte să facă propunerea. Întrebat dacă a primit indicații de la partid, de la PNL, pentru a-l nominaliza pe frizer pentru funcție, Boloș a răspuns: „Păi, toate propunerile vin... pentru funcțiile de deminitate publică, acesta este consensul”. 

Ministrul a spus că nu-l cunoaște pe Cristian Pascu, dar a adăugat că „performanța poți să o apreciezi după ce ai intrat în activitate”. 

G4Media a relatat că Pascu nu are nicio legătură cu industria jocurilor de noroc. El este consilier local la Sectorul 6, președinte la Clubul oamenilor de afaceri PNL din același sector și consultant la mai multe firme.

Potrivit CV-ului său, el are o diplomă de coafor și a terminat facultatea de drept Hyperion (particulară) la vârsta de 32 de ani.

Inițial, PNL a avut un alt candidat pentru funcția de vicepreședinte al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN), dar guvernul a respins acea nominalizare.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!