Camerele de supraveghere montate pe casa patronului Cidan Service, Ciprian Baba, i-au surprins pe cei doi hoţi în timp ce-i furau acestuia autoturismul Audi din curtea casei, filmarea fiind postată pe Facebook de omul de afaceri. "Cât tupeu poţi să ai!", a scris Baba lângă filmare.

În imaginile fimate se observă cum, la un moment dat, pe stradă apare o maşină, iar apoi în autoturismul din curtea casei lui Baba se aprinde lampa de habitaclu. În mașină se vede o persoană în haine deschise la culoare şi cu capişonul tras pe cap care cotrobăie prin maşină, apoi iese, uitându-se din greşeală spre clădire şi lăsând apoi capul repede jos, semn că a descoperit camera.

Acesta se îndreaptă spre dispozitivul care acţionează poarta automatizată şi, după ce îl manevrează câteva minute, uşa se deschide, iar de afară intră un alt bărbat, îmbrăcat în haine închise la culoare. Acesta din urmă se urcă la volan, iar complicele său pe scaunul din dreapta şoferului, după care se fac nevăzuți.

Înregistrarea a fost postată de proprietarul maşinii pe Facebook, în speranţa că autorii furtului vor fi recunoscuţi şi prinşi, iar autoturismul recuperat. 

După cum se ştie, autoturismul Audi aparţinând patronului service-ului auto Cidan din Oradea, Ciprian Baba, a fost furat în zorii zilei de luni, între 4 şi 5 dimineaţa, chiar din curtea casei sale situate în cartierul Grigorescu. 

Hoţii, doi la număr, au deschis poarta casei şi au luat maşina fără ca proprietarii locuinţei să audă ceva. Furtul a fost descoperit de Ciprian Baba în momentul în care voia să meargă la serviciu, bărbatul sunând imediat la 112.