Gala Comunității Bihorene, un eveniment organizat de Fundația Comunitară Oradea (FCO) și ajuns la ediția a XI-a, va avea loc miercuri, 13 decembrie, de la ora 18, la Teatrul Regina Maria, iar doritorii au motive să-și cumpere bilete de acces.

Pe lângă că vor avea ocazia să afle cine sunt bihorenii premiați în acest an pentru că transformă județul într-unul mai bun, vor asculta și șapte speakeri cu nume sonore, care au devenit cunoscuți prin profesionalism și faptele lor.

Este vorba despre Alina Păduraru, reporter Recorder, actorul Adrian Nartea, Barbara Promberger - co-fondator și director executiv al Fundației Conservation Carpathia, filosoful și lectorul universitar orădean Mihai Maci, CEO-ul companiei de IT Creatopy, Dan Oros, regizorul și președintele TIFF Tudor Giurgiu și activistul societal și fondator al Asociației „Casa Bună”, Valeriu Nicolae.

Premiile care se vor acorda în cadrul galei sunt: Liderul care schimbă lumea, Voluntarul anului, Echipa anului, Excelență în meserie, Proiectul anului, ONG-ul anului, Promotor al culturii și artei și Promotor al excelenței școlare. Comunitatea bihoreană a putut să propună premianții, Fundația Comunitară Oradea înregistrând peste 1.600 de nominalizări, pe care acum le jurizează.

Moderatorul evenimentului este o altă vedetă: actorul Bogdan Bob Rădulescu, o personalitate activă și un lider civic implicat în acțiuni comunitare, ecologice și umanitare.

„În sala Teatrului Regina Maria din Oradea sunt așteptați toți cei care își doresc să ia parte la celebrarea binelui din comunitate. Bihorenii pot achiziționa bilete la Gala Comunității Bihorene de pe site-ul eventim.ro. Doritorii pot alege între achiziționarea unui bilet normal sau a unui bilet VIP, care oferă accesul la un moment Cocktail în prezența speakerilor, după încheierea evenimentului”, au transmis organizatorii.

Un bilet simplu costă 75 lei, iar unul VIP 150 lei. Toți banii strânși din vânzarea biletelor vor fi direcționați pentru susținerea programului Fondul Științescu Oradea, prin care FCO oferă finanțare și asigură mentori unor proiecte prin care știința devine mai atractivă în rândul copiilor și tinerilor bihoreni.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!