Un poliţist de la Biroul de Ordine Publică al Poliţiei Municipiului Oradea, care patrula prin oraş joia trecută, n-a găsit altceva mai bun de făcut decât să oprească maşina de serviciu în faţa Restaurantului Astoria, fix pe locul de parcare destinat persoanelor cu handicap, din buza terasei.

Omul s-a aşezat tacticos la o masă, lângă alţi colegi, iar apoi s-a retras mai la fereală, în interiorul localului, unde a zăbovit vreo două ore, după cum a constatat un orădean care l-a pârât lui Bihorel, făcându-l vedetă şi pe grupul de Facebook ce parcă i-a fost dedicat - "Ai parcat ca un bou".

Urmarea? Pe lângă beşteleala primită de la internauţi, care l-au catalogat "bombardier", unii considerând că "locul i se cuvine" fiindcă o fi "cu certificat", poliţistul s-a ales şi cu o amendă.

Asta după ce Bihorel a cerut părerea şefilor Poliţiei, care l-au identificat şi l-au "felicitat" cu o amendă de 2.000 lei pentru "parcarea pe locul de parcare adaptat, rezervat şi semnalizat prin semn internaţional pentru persoane cu dizabilităţi".

Scumpă parcare, dar poate îi va fi învăţătură de minte...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!