După ce şi-a promovat echipa de club, Benevento, în prima ligă din campionatul Italiei, prin golul marcat în partida decisivă din weekend, tânărul jucător bihorean de fotbal George Puşcaş a fost omul-cheie şi pentru reprezentativa de tineret a României, în meciul de debut din preliminariile Campionatului European din 2019.

Puşcaş a înscris ambele goluri ale naţionalei tricolore, prin care aceasta s-a impus, marţi seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, pe terenul selecţionatei statului Liechtenstein.

Prima reuşită a lui George Puşcaş a fost consemnată în ultimul minut al primei reprize. De altfel, tinerii tricolori au intrat în pauză cu avantajul de un gol, scor 1-0.

În repriza a doua echipa română s-a descătuşat şi a mai marcat o dată, în minutul 71, prin acelaşi atacant bihorean, Puşcaş.

Partida s-a încheiat cu acelaşi scor, 2-0, într-un meci în care Ianis Hagi a fost căpitanul de echipă a reprezentativei tricolore.

Antrenorul Daniel Isăilă a folosit pentru echipa României în acest meci echipa: I. Radu - Manea, Nedelcearu, Pascanu, A. Radu - Casap (Oaida '76), Dulca - Moruţan (Ciobanu '46), Hagi (Fl. Coman '69), Matan – Puscas.

Într-un al meci din grupa a 8-a preliminară, formaţia Elveţiei a învins, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Bosniei-Hertegovina.

În următorul meci, naţionala de fotbal tineret a României va evolua tot în deplasare, pe 1 septembrie, în compania celor de la Bosnia Herţegovina.