Atacantul bihorean George Pușcaș a promovat cu echipa sa Genoa în Serie A, prima ligă italiană de fotbal. După o victorie obținută cu echipa Ascoli, scor 2-1, Genoa este promovată matematic din Serie B în Serie A cu două etape înainte de finalul campionatului. 

Potrivit Sport.ro, George Pușcaș nu a intrat pe teren în meciul care a definitivat accederea formației Genoa în prima ligă a Italiei. A jucat în schimb un alt fotbalist român, Radu Drăgușin. Lotul echipei italiene îl include și pe Denis Drăguș, care a fost, la rându-i, rezervă în confruntarea cu Ascoli. 

Conform aceleiași surse, promovarea echipei Genoa va aduce transferul definitiv al lui George Pușcaș la formația italiană. Conform clauzei din contract, Genoa este obligată să achite 4 milioane de euro pentru transferul definitiv de la Reading, club din Anglia care l-a împrumutat pe atacantul român în această stagiune.

La Genoa, George Pușcaș a strâns patru goluri și un assist în cele 25 de meciuri jucate în acest sezon.

Fotbalistul bihorean a sărbătorit calificarea, în weekend, pe străzile din Genoa, alături de fanii italieni. El a publicat pe rețelele de socializare imagini de la parada formației, cu un autocar, prin urbea italiană, în aplauzele și uralele suporterilor. 

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!