Atacantul bihorean al echipei naţionale George Puşcaş a avut o evoluţie foarte bună, sâmbătă, în meciul pe care echipa sa de club, Reading, din Anglia, l-a câştigat cu scorul de 5-0, pe terenul ultimei clasate din cea de-a doua ligă engleză, Luton.

Fotbalistul în vârstă de 24 de ani a marcat un gol şi a oferit două pase de gol, având astfel o contribuţie substanţială în victoria clară reuşită de Reading.

Meciul de pe terenul celor de la Luton a contat pentru etapa cu numărul 41 din cel de-al doilea eşalon englez, iar George Puşcaş a fost titular.

Bihoreanul a marcat în minutul 57, când a urcat scorul la 4-0, dar în prima repriză, în minutul 17, i-a oferit şi pasa de gol colegului său din ofensivă Yakou Meite, fapt care s-a repetat şi în minutul 62, când acelaşi ivorian Meite a stabilit scorul final, 5-0 pentru oaspeţi. De altfel, Yakou Meite a înscris şi celelalte trei goluri.

George Puşcaş a jucat până în minutul 78, când a fost înlocuit cu Sam Baldock.

Pentru atacantul echipei naţionale a României a fost meciul cu numărul 37 în tricoul celor de la Reading, pentru care a ajuns la 12 goluri şi 3 pase decisive. 

Cu cinci runde înainte de finalul sezonului din liga a doua engleză, Reading este aproape salvată de la retrogradare. Formaţia bihoreanului a urcat pe locul 13, cu 52 de puncte, la opt lungimi de primul loc care duce în League One.