O orădeancă a fost implicată în trei accidente rutiere în ultimele două săptămâni şi a scăpat de fiecare dată doar cu câteva vânătăi.

Ultimul eveniment rutier s-a produs joi după-amiază când maşina ei a fost prinsă într-o tamponare în lanţ pe strada Nufărului, în Oradea. 

Evenimentul rutier a fost anunţat, joi, la numărul de urgenţă 112, la ora 14. "A fost o tamponare în lanţ, iar conducătoarea auto din maşina din mijloc a fost transportată la spital", a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Dinu.

Potrivit surselor BIHOREANULUI, femeia a fost implicată în trei evenimente rutiere în ultimele două săptămâni şi a scăpat de fiecare dată doar cu câteva zgârieturi şi vânătăi. La fel s-a întâmplat şi acum. "A avut doar câteva vânătăi şi escoriaţii. Nimic grav. A şi plecat acasă", a explicat şeful UPU-SMURD Bihor, dr. Hadrian Borcea. 

Joi, pe strada Nufărului, până la finalizarea cercetărilor la faţa locului, traficul rutier în zonă a fost dirijat de poliţişti. "Traficul rutier a fost îngreunat o scurtă perioadă de timp. În prezent se circulă normal", a spus comisarul şef Alina Dinu.