Un orădean de 62 de ani a ajuns în spital în prima zi a anului după ce a fost lovit pe trecerea de pietoni de pe strada Oneştilor. Vinovatul este Robert Kuntz, fiul directoarei economice a Companiei de Apă Oradea, Kuntz Aniko, care a rămas fără permis şi e cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Accidentul s-a petrecut marţi, în jurul orei 20, la intersecţia străzii Meşteşugarilor cu strada Oneştilor, unde tânărul de 21 ani nu a acordat prioritate orădeanului care se angajase în traversarea carosabilului pe marcajul pietonal.

Potrivit şefului SMURD, dr. Hadrian Borcea, orădeanul a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor, iar în prezent este internat la Secţia de Neurochirurgie a Spitalului clinic judeţean din Oradea. "Pacientul a suferit un traumatism cranian minor şi mai multe contuzii, însă starea lui este stabilă", a declarat şeful SMURD.

În privinţa şoferului, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, inspectorul principal Alina Dinu, a declarat BIHOREANULUI că acesta a rămas fără permis.

"Din primele cercetări, tânărul nu a consumat băuturi alcoolice, însă este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, iar până la finalizarea anchetei permisul lui a fost reţinut", a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.